Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám ráda víc

05. 01. 2007
11
14
2216
Znám temné koutky pod tvou hrudí beránkem rouna stříbra hvězd z tvých polibků mě jeden studil probudil žár cit nechal kvést a jako bájná Atlantis vtáhl mě ke dnu - neplavu lásku s´mi dával pouze číst - jak sladkobolná po právu a mohla jsem se zlobit velmi že osud nedopřál mi víc můj Bože krutý neprůstřelný jsi byl a nechtěl dát mi nic když často jsem si namlouvala že jediné chci od tebe jak malá vážně - jako malá ... třpyt ze všech známých oběžnic jsi nasypal mu do kadeří co na ramena spadaly tak dlouho jsme se hledali pro jednu pusu jedno spaní pro ani jedno milování však věřím byl to záměr tvůj když básně krásné dal mi za své s pokynem vlídným: Následuj!

14 názorů

T_O_M_
29. 01. 2008
Dát tip
tak dlouho jsme se hledali pro jednu pusu jedno spaní pro ani jedno milování něco líbí víc, něco míň, ale za ten závěr *

Oldjerry
14. 01. 2007
Dát tip
To není nic zvláštního, vždyť z těch tvých prací to přímo čiší. Máš styl a to je výsledek jisté píle, nebo obrazotvornosti = množství nápadů a témat. A samo - krásně zpracovaných. Žádné velesložité metafory, jen dobře použité možnosti jazyka. To se nediv, že se mi to líbí...

Oldjerry: s velkým uspokojením si dnes čtu Tvoje komentáře pod svými "zlomky pocitů" - jsem jimi ohromená a cítím se autorsky šťastná - ale také lidsky - chápeš obsah a podstatu mých veršů a to je mnoho, velmi mnoho ... děkuji Ti. Kdyby pro nic jiného člověk psal, tak pro taková krásná vyznání už to stojí za to :)))

Oldjerry
13. 01. 2007
Dát tip
umíš

palino8
10. 01. 2007
Dát tip
parádna... alebo aj lepšia*

*** táto sa ti fakt podarila...cítiť z nej niečo viac;))) ďakujem;)

guy
08. 01. 2007
Dát tip
viz stenos *

stenos
06. 01. 2007
Dát tip
Krásný...

Jezuita
06. 01. 2007
Dát tip
Je to pěkně vimalováno až na neprústřelného boha ten se mi zalíbil jinak je to vymilovaný duhově, i tak je možno

NePoe_ta
06. 01. 2007
Dát tip
Mne ty básničky přijdou jako takové kolečko kolem něčeho´s se kulíme pořád dokola ... a mám dnes něco takového, že jsem z toho kola vypad, tak si aspoň přičichnu k cizímu, stát stranou dá se přeci :)

Pet5: tak to já se zajdu poléčit zase k tobě, ano? :)))

Ó: jsem ráda, že to tak vidíš - je v ní téma pro mě významné a krásné ...

Ó
05. 01. 2007
Dát tip
..je to pěkné..takové vznešené...všechny jsou pěkné...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru