Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Infantilní anketa časopisu MLHA

14. 01. 2007
0
10
1424
Autor
Plha



Jednou z pravidelných rubrik časopisu MLHA je

Cirhóza

aneb tvrdá anketa.


Anketní otázka pro číslo 1/2007, které vyjde v dubnu podtitulem

Infantilní (postav si svůj vlastní hrad), zní:

Co považujete za infantilní?

Odpovídejte literárně zajímavou formou rozsahem zhruba do jednoho odstavce a pokuste se případně vyjádřit i nějakou myšlenku. Ze všech odpovědí šéfdiktátor Sasha Gr. despoticky vybere ty nejlepší hodné otištění. Odpovídat může úplně každý, avšak otištěni budou pouze respondenti, kteří budou ochotni dodat portrétní fotografii. (jakože xicht)

Své příspěvky můžete vložit jako kritiku, případně budeme rádi, když je zašlete na redakční email: infomlha@seznam.cz

 

 


10 názorů

Plopez
14. 02. 2007
Dát tip
tak, tak...

Narvah
13. 02. 2007
Dát tip
dík za avi, popřemýšlím..

MeTB
13. 02. 2007
Dát tip
He he he, no proč ne, jestli mě něco napadne.

MeTB
13. 02. 2007
Dát tip
He he he, no proč ne, jestli mě něco napadne.

StvN
13. 02. 2007
Dát tip
Avízo pro Narvah, MeTB, Plopez. Koukněte na to a když nebudete mít nic vážného proti, tak nám napište. Budete slavní, fakt.

pété
02. 02. 2007
Dát tip
Já myslím a ze své vlastní zkušenosti usuzuji, že slovo infantilní, tedy konkrétně jeho část infalt - vzniklo přesmyčkou slova infarkt. Infantilní tedy v tomto případě znamená něco jako nacházející se ve stavu po infarktu, přesněji řečeno mírně debilní, zmatený, neohrabaný, dezorientovaný, poťouchlý a nepoužitelný, v horším případě naprosto vygumovaný idiot.

Rekl bych, ze slova infant, slechtictvi a panovnictvi jsou az odvozena a v jistem smyslu metafory, ale jak uz jsem rekl, vyznam slova infantilni odvozuji pouze z jistych koincidenci... Plha: Nemam a i kdyby, tak neposlu. Proc chces fotku? Dopredu poznamenavam, ze jsem zadanej...

Plha
15. 01. 2007
Dát tip
díky :-) počli foto

Rekl bych, ze infantilní je neco jako genialni, inteligentni nebo ctihodny...naJISTO TO ALE NEVIM, USUZUJU z toho, ze me tak ve skole titulovaly... Je taky mozny, ze to znamena pohledny, neodolatelny ci primo svihacky, inspirujici, tvorivy...a taky vtipny, bo to rekli taky jednomu mymu spoluzakovi, kdyz udelal vtip... To slovo je proste vagnim vyjadrenim univerzalniho suprmanstvi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru