Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

No name (Bez názvu)

19. 04. 2001
2
0
1245
Autor
kosa

ne, že bych Vás pokládal za idioty, co neví, co znamená no name, ale to jenom aby jste si nemysleli, že se to jmenuje No name. No nic, asi su moc zhulenej. P.S.: Vlastn se to určitě nějak jmenovat bude, jen jsem ještě nevymysle jak. P.P.S.: Když jsem to psal zhulenej jsem nebyl, protože \na stavu\ nepíšu. P.P.P.S.: Já se z toho prologu snad nevymotám!

Rozdělen jak nebe padá pták krajinou, pohlcený v sebe plachtí širou pustinou. pustinou srdce, krajinou duše, prosby mé neslyšíc tváří se hluše. Letí noční oblohou, letí něžnou, bílou tmou, pod propastí bezednou vrací nářky ozvěnou.
kafka
25. 11. 2001
Dát tip
souhlas s Albireem. také nevidím žádné neologismy a metafory nejsou nejhorší... nevidím v nich rozhodně nelogičnost.

fox
25. 04. 2001
Dát tip
supr..tip

clovrdik
19. 04. 2001
Dát tip
Sorry, ale výtvor se mi nelíbí, obsahzje příliš mnoho nelogismů, než bych je byl ochoten přehlédnout. Tak např. : pták pohlcený v sebe .. to jako že sežral sám sebe ? pod propasí bezednou vrací nářky ozvěnou .... je-li bezedná, jak může vracet něco ozvěnou ? pustinou srdce, krajinou duše ... příliš prázdné a frázovité vyjádření Prostě fakt se mi to nelíbí.

hermit
19. 04. 2001
Dát tip
první tři verše jsou moc pěkné, zbytek je podle mě trochu dutý, promiň... ;o.

vrtusík
19. 04. 2001
Dát tip
Pustinou srdce, krajinou duše, šly mnohé verše, zní to už hluše.

Albireo
19. 04. 2001
Dát tip
Proboha, to nejsou neologismy, ale obrazy, metafory... V básni nehledej logiku, to bys mohl vyčítat Máchovi "strhané struny zvuk". Na neologismy se koukni k Míwovi. Souhlasím s hermitem, že nejlepší je 1. sloka.

Funda
19. 04. 2001
Dát tip
Našel jsem v tom spoustu krásných filosofických myšlenek, a mám dojem, že báseň plně chápu. PS: díky, že jsi nevytvořil žádný nový nik a působíš stále pod svou "poetickou" přezdívkou Ťap.

Rastin
19. 04. 2001
Dát tip
Asi tě chápu, koso... Nicméně i já musím dodat, že 1. sloka je nej.

ruby
19. 04. 2001
Dát tip
nene nej je prolog.-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru