Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

mámě?

24. 01. 2007
2
9
539
Autor
Neználek1

14 let a srdíčko jí pláče... (autor - Kačenka)

Nikdo jste se neptali..jestli narodit se chci..svobodu mi sebrali..jste jak diví psi.. Byt je má klec..potěšila by mě jedna věc.. ty ji moc dobře znáš..svobodu mi vsak nedáš..

Ve škole jsem v cajku..problémy neřeším..když jednou nezařveš..vyvěsila bych vlajku.ale tomu nevěřím..

jak dlouho ještě budu muset tohle snášet??Jak budeš ještě dlouho mým životem vláčet?? jak dlouho jsem neviděla ve tvých očích úsměv?? vím ze děcko sem..a dlouho ještě budu.. nuž každý má svůj sen..já nechci zažívat nudu..

chci jen někdy ven..jen trošku větší volnost.. tak si to k srdci vem.. a ty křiky odnos..Jak mi asi je..když pořád jenom řveš?? Jsem jak jedna veš..jenom v klidu lež.. Mám kupu chyb..za ty prosím promiň.. Máš však na mne vliv.. v životě je tolik hodin,...

Si přec moje máma.. občas se i chováš..víš že tě mám ráda.vztek ale neschováš..Skoro se mnou nemluvíš..to mne strašně bolí..někdy mne i přemluvíš..že přetáhnu se holí..Moje ruce nejsou čisté..jako cudná panna.. jsou jak stokrát použitá..roztrhaná lana..

Srdce je na tom hůř než ruce..lásku mámy postrádá..je to ještě dírka..snad se nezvětší..byla to jen zmínka..která teď končí.. Ať to čte kdokoli..k srdci si to vemte..dejte to přečíst okolí..a společně doufejte..

9 názorů

Celebrian
25. 01. 2007
Dát tip
takhle nějak se občas začíná básnit, možná ji někdy potkáme časem tady na písmáku :o)...každopádně něco se mi na tom líbí a nevím proč, ale nějak mě napadlo, že by z toho byl dobrej rap :-)...to jen tak vtipně nakonec :o)

vifon
24. 01. 2007
Dát tip
*chapem

spíš než "mámě"? mi to přijde jako "má mě..."

šmankote... ta máma by zasloužila!!!

Neználek1
24. 01. 2007
Dát tip
no je to opravdu dílo mladého děvčete,já bych to nevytvořil

Neználek1
24. 01. 2007
Dát tip
vyřídím :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru