Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V dáli

27. 01. 2007
1
1
1308
Autor
akaša

tohle potřebuje jěště upravit.. taki slátanina...

V dáli, moře vzpomínek nešťastných klidní zběsilost svou. Odolal jsi pokušení ponořit se do jejich útrob. – Zasloužil sis tak oddanost mou. - bloudíš noční krajinou. Proklaté hvězdy vysmívají se tvému zoufalství. Z tvých slz radost mají. Ztratil ses, tak jako už mnohokrát. Skrze krev jsi nacházel cestu zpět. Vracel ses k životu, k utrpení a ponížení. Však teď lituješ. Proklínáš své srdce, slzami zaléváš poušť. Sic mrtev jsi, tak jako já. Tak se s tím smiř. Smiř se s proradností rukou svých. Mnohokrát jsi jejich cestu zastavil. Vysmívaly se tvé zbabělosti. Co jsi chtěl dokázat? Hrdinové již vymřeli, teď zbabělci vládnou světu a tys jedním z nich. Zoufalstvím se opíjíš, když své tělo v krvi ležet vidíš. Promrhal jsi život svůj a smrti nevěříš, i když je jedinou, která nás neopouští ...

1 názor

Jendula
27. 01. 2007
Dát tip
Začátek zní jako líbezný dopis princezny svému rytíři. Ale konec je tvrdě realistický. Je to snad škoda? Nevím. Dávám tip za sloh.* Buď stále princeznou, akašo. Já vím, pořád to kritizuju, ale to neznamená, že to nemám rád, nadto, když to někdo umí podat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru