Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Místnost

21. 04. 2001
1
0
871
Autor
Celinka

Tohle je místnost, která není vůbec obyčejná. Nezná vlbec blížkost a není ani trochu veřejná. Nemá konec ani začátek, počátek nezná, jen nepatrné zakončení. Proč jen nemá počátek a jedno velké ukonční? Nejsou tady světové strany, ani západni, ani sever. Jsou jen dvě bolavé rány, tak mi je rychle seber. Je tady možná jih a východ, ale asi jen nepatrná část. Nemá jediný příchod a chce člověka jen mást. Nemá žádné rohy, není ničím ohraničená. Nezná žádné prohry, ale po boji je zničená. Nezná vítězství, jenom postoj neutrální, ani pocit přátelství, jen pocit banální. Žádné okno, žádný prostor, žádné morko, žádný mramor. Na konci je samota, bolest a samé odříkání. Vůbec žádná ochota, jen půlnoční smrákání. Ale ona nemá pojem o době, nezná hodiny, měsíce a roky. Touží jen po hrobě, kde se ozývají kroky. Cítí velmi silné pohyby a možná pohled květiny. Čeká, až ji někdo políbí do té nekonečné pustiny.
Mea
07. 06. 2001
Dát tip
Míň slov, míň slov! Myšlenka je dobrá, ale v tý vánici co na čtenáře vychrlíš skoro zaniká ...

kometa
21. 04. 2001
Dát tip
teda já už jsem pro smích sama sobě! To je dost dobrý hlavně když víš kde vynechat moc tipů...

Celinka
21. 04. 2001
Dát tip
Proč jsi sama sobě pro smích? Já tomu teda nerozumím... Udělala jsem něco??? Odepiš...

kometa
21. 04. 2001
Dát tip
přece jsi mne obtiskla...

Mámalibor
21. 04. 2001
Dát tip
taky dobrý,hlavně když se to dá obkecat kdo šetří... ještě vám ta klávesnice jednou poděkuje ať už mi zase vypnou proud!

Mámalibor
21. 04. 2001
Dát tip
Celinko miláčku nebojíš se jsme tu sami a bude tma?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru