Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ve městě X dívka Y.....

01. 02. 2007
3
5
1501
Autor
anaisette

Pro všechny Y, které tíží vlastní světy v městech X.

Dne 12. února zemřela ve městě  X  19letá dívka Y.

Řidič autobusu, ve kterém k úmrtí došlo, prohlásil, že si ničeho zvláštního nevšiml, měla na uších sluchátka a tak myslel, že usnula. Že je mrtvá zjistil až v momentě, kdy se na konečné stanici neměla k vystupování. Dále policii sdělil, že za celou jízdu nezaznamenal nic, co by svědčilo o tom, že by s ní nebylo něco v pořádku – když nastoupila, sedla si na poslední místo na konci autobusu, celou jízdu byla tichá a nijak se neprojevovala. Vůbec tedy nemůže vysvětlit, jak a kdy k úmrtí došlo.  Její smrt způsobila šok nejen rodičům, ale i lékařům. Ti uvádějí, že tak neobvyklý způsob úmrtí byl zaznamenán pouze v několika málo případech – dívce totiž bez zjevné příčiny doslova puklo srdce. Na jejích rukou se našli starší, ale i nové hluboké jizvy, které ale podle policie i lékařů se smrtí nemohou nijak souviset, pouze poukazují na dívčinu psychickou labilitu.

Pozoruhodné je, že lidé z dívčina okolí policii nemohou téměř nic sdělit – tvrdí pouze to, že byla spíš tichá a samotářská, často zamyšlená a uzavřená.

Na závěr uvádíme zajímavost z lékařských statistik: přestože je takovýchto úmrtí  minimum, v několika posledních letech jejich počet výrazně stoupl. Vždy se jednalo o mladé lidi, většinou nenápadné a tiché. Lékaři se v souvislosti s těmito případy zabývají otázkou, zda se mezi mládeží nešíří nějaký nový neznámý virus.


5 názorů

anaisette
02. 02. 2007
Dát tip
sidonia: laska ne Nicollette: pokud na tebe ten virus pusobil takhle pak splnil ucel vsichni: dekuji

Je skvělé, když je tak ohrané téma zpracováno tak novátorským způsobem. Dávám tip. Aby se ostatní nechali inspirovat a neopisovali se navzájem. Rád si přečtu další... *

Nicollette
01. 02. 2007
Dát tip
virus po kerym ti pukne srdce? ale no ták, nech tomu trochu tý romantiky :))

sidonia
01. 02. 2007
Dát tip
hm laska asi ze

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru