Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Minulost?

06. 02. 2007
0
4
742
Autor
Cammy

Je to jen jeden z mých zážitků.

Jdu ulicí zalitou a vyhřátou letním sluncem. Spěchám na vlak. Čeká mě operace. Moje myšlenky patří tomu co mě čeká. Jak to všechno dopadne? Ulice je plná ruchu, aut i lidí. Náhle vše mizí.
Ocitám se někde, kde to znám. Moje nohy se brodí rozpáleným pouštním pískem. Jsem jen v lehké bílé říze. Jedinými šperky jsou krásné mušle kolem krku. V ruce si nesu řemínkové sandály. Mé kroky směřují ke starému opuštěnému chrámu. Vcházím dovnitř. Obklopuje mě ticho a šero. Vstříc mě spěchá mladý muž v bederní roušce . Něžné a vášnivé objetí provokuje naše smysly. Milujeme se.
Vše protne zvuk klaxonu a já jsem zpět na ulici. Ocitám se zpět ve tvrdé realitě.Byl to sen nebo připomenutí něčeho co dávno minulo a zanechalo hluboké stopy v duši ?Nevím...

4 názory

Cammy
12. 02. 2007
Dát tip
No to byl omyl vložit to dvakrát.To mě nenapadlo....

Cammy
12. 02. 2007
Dát tip
tedy ten vztah...

Cammy
12. 02. 2007
Dát tip
No to byl omyl vložit to dvakrát.To mě nenapadlo....

marw
08. 02. 2007
Dát tip
a) vložila jsi to sem patrně omylem dvakrát b) nevím proč, ale myslel jsem, že vypravěč je muž, takže takový otevřený homosexuální vztah mě trochu překvapil he he :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru