Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dobré ráno pane!

08. 02. 2007
1
7
654
Autor
maple6

Opět jsem se pokusil o co nejvýstižnější vyprávění neživé věci. Tentokrát vypráví svoji noční šichtu v bytě podnikatele bezpečnostní kamera. Psát to byla docela sranda. Bavíte se také?

   Ahoj, tak jsem zas v pohotovostním režimu. No jo, když je někdo kontroverzní podnikatel, musí mít v ložnici bezpečnostní kameru. Je tu další noc a já tě musím hlídat moc!! To mi to de!! Tak jdeme na to.
   Uleháváš,nic zvláštního. Ó, abych nezapomněl, musím ti poděkovat za ten motůrek s kloubem. Teď sebou můžu i točit a tím vidět mnohem víc !!.
   Je 23.33, právě přišla tvoje žena. Kdepak asi byla? Říkal jsi, že má večer masáže! Jestlipak víš, kdo jí masíruje? Ha, nevíš! To je divné, jaktože tě to tak nezajímá? ÁÁA, málem bych zapomněl. Musím prověřit ten MiniGPS lokátor co jsi jí dal do snídaně. No jo, tak to jdem ověřit. Spojuji se satelitem...hledám...hledám... Prosím čekejte! --Hmm, tak to vypadá, že tvoje žena je anorektička. Koukej pozorně: 8.15-snídaně, 8.19-je na WC, 8.26-GPS lokátor se nachází v čističce odpadních vod! Tak ti to zase nevyšlo a ještě k tomu má tvoje žena závažnou nemoc.
   1.27 a tvůj nejmladší syn jde na záchod.
   1.59 a okolo tebe leze pavouk. Leze ti po peřině zatímco nevinně spíš. Je statisticky dokázáno, že člověk za noc sní až tři pavouky. Lup, statistiky nelhaly.
   Je 3.25 a v tvém pokoji se objevila taková červená ťopka. Jako kdyby ti někdo do pokoje mířil laserem. Tak si počkáme, co se stane.... Červená ťopka ti míří na hlavu. Je slyšet ohromný výstřel, ale ty spokojeně spíš. Nějaký nájemný vrah tě chtěl sprovodit ze světa, ale jeho kulka se zastavila o to neprůstřelný okno, které sis minulý týden dal nainstalovat. Jaké štěstí.
Je 4.03 a ty se vrtíš. Jsi celý spocený a křičíš ze spaní. To se ti asi zase zdá o daňovém přiznání co?
   Tak už bude pomalu ráno. Vše jsem ti zálohoval na disk. Právě ses vzbudil. Dobré ráno pane. Já už toho mám plný harddisk. Musím se jít naformátovat, takže krásný den a ať se ti daří obchod.

7 názorů

dee-dead
01. 05. 2007
Dát tip
Lup - statistiky lhaly, nemáš tu ani jeden tip a přitom si ho zasloužíš - lup - a máš ho tu:)

maple6
08. 02. 2007
Dát tip
Vyhrál sem školní kolo Olympiády z Českého jazyka, ale do žádnýho okresního kola nejedu, páč jsem totálně zbabral jazykovou část :-)

Jendula
08. 02. 2007
Dát tip
Ano, boty byly báječné. Však údajně vyhrály nějakou soutěž.

marw
08. 02. 2007
Dát tip
Jendula: heh, správně. "Jdeš k ženám? Nezapomeň na bič. - arabské přísloví" :)) Jinak tohle se mi už zdaleka nelíbí jako ty boty, tam bylo pár zajímavých přirovnání... tohle je o ničem.

Jendula
08. 02. 2007
Dát tip
To vůbec není zlé. Je to krátké, což může být také považováno za přednost. Žena přišla z masáží půl hodiny před půlnocí? No teda... To snad na nich byla na druhé polokouli, ne? Jasně, žádné masáže, nýbrž masáže, že? Vůbec bych se neobtěžoval s GPS minilokátorem. Rovnou bych ji uškrtil.

Buendía
08. 02. 2007
Dát tip
baví, originální!!! (zpocený)

Narvah
08. 02. 2007
Dát tip
"nelhaly" nebaví..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru