Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mírumilové naší země

09. 02. 2007
0
4
563
Autor
Amisu

Mno ted asi moc dlouhý nebude, ale no a co. Víte, co mě dokáže dost dobře pobavit a zároveň namíchnout? No hádejte dvakrát. No přeci naši "SLAVNÍ A LIDUPROSPĚŠNÍ" politikové, kteří pro nás chtějí to nejlepší a to v podobě stejných daní ( které nejsou malé ) a zdražováním. A přitom jsou tak neschopni, že se neshodnou ani na vládě a akorát se dohadují a napadají. Podívejte se na Paroubka! Stěžoval si na to, že volby nebyly spravedlivé. Ale, co by za své chování očekával,?? Že ho budou všichni s radostí volit? To ani náhodou. Ale co ODS?? Lidi ze střendní vrstvy nejsou pro jejich program, aby platili stejné daně jako bohatí, takže nepůjdou volit a tím pádem nejsou volby přímé. Voličů tedy zůstane jen malá část a to už se ti lidumilové začnou opět přít o moc. Zkrátka a jednoduše je nejlepší nevolit ty nejsilnější strany ,jelikož když se potom střetnou, tak to není pěkná podívaná. I když ony všechny strany si chtějí nahrabat do kapes. Potřebovali bychomve vládě někoho, komu by nešlo jen o moc a peníze...........


4 názory

jt
04. 04. 2007
Dát tip
hm - jako že názor ? ( úsměv ) myslím, že to se asi nemá hodnotit - co ? :-) je fajn, že tady p nabízí prostor pro takovouhle seberealizaci/vyjádření se. Proč ne ..

j. nick
09. 02. 2007
Dát tip
přesně tak, tohle rozhodně nepatří do blbůstek a podle mě ani na písmáka, zkus to udat někde jinde

Zordon
09. 02. 2007
Dát tip
mít ve vládě někoho, komu nejde moc dost dobře nejde...je třeba aby te člověk tu moc uměl využívat

papouch
09. 02. 2007
Dát tip
to je spíš úvaha a taková plytká, plácání prknem do hladiny rybníka ale blbůstka to není v žádném případě nekaž (nám) blbůstkářům kategorii .-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru