Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

..už dal to posledné?..

13. 02. 2007
0
4
420
Autor
Bohunka
Tak tichučko, tak smutnučko, ani tam neide! Srdce mi krváca, keď do izby vchádzam. Aká mi je zima, ako mi je úzko. Už dávno doznela naša pieseň,naše slová. Anjel odletel. Prečo?! Ja viem, že to bola len otázka času- kedy... Vlastne Ty sám si povedal- "Kým Boh dovolí." Ale už dal posledné? Skutočne nedovolí viac? Si mojou myšlienkou,ktorá ma zobúdza, mojou myšlienkou pri ktorej zaspávam. Chýbaš mi!!! Moje srdce je "rozryté" -samá jazva. Nemyslela som si, že spomienky bolia - tak veľmi.

4 názory

lukášj
04. 03. 2007
Dát tip
skús inak, takto to ide iba ako výlev pocitov, pre čitateľa dosť nepodstatných tým nehovorím pre autora ale je potrebné si uvedomiť aj záujem tých druhých, ak sa snažíš o publikovanie, takto to vyznieva čisto iba pre teba a určitý pocit zadosťučinenia, ktorý ja možno chápem, ale po prečítaní sa nedokážem ani stotožniť, ani sa k nemu priblížiť

Dolfiness
13. 02. 2007
Dát tip
Hm.. připadá mi to jako zápis v deníčku, promin. :( Jako literární dílo se mi to moc nelíbí.

....je to take dost frazovite..jazvy na srdci a tak...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru