Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trilogie : 150W

16. 02. 2007
6
12
1950

(fotbalový) brankář běhá zleva doprava a já nevím, čemu mám věřit. V rukou křížovka, co nejde vyluštit. Ámen. Radši pijeme jen víno, ve kterém není pravda. Bud Spencer & Terence Hill tu na nás hrajou komedii, co nemá šťastný konec a já nevím, čemu mám věřit. Oba. Stůl politý vínem, které lížeš-porno Hustler. NAJDI 7 ROZDÍLŮ. Kolik rozdílů jsi tady našla? Jedna, 2, 3, 4 a já nevím, čemu mám věřit. Už jich je 6. "Oh, jsi rychlejsí, než já". Fotbalové hřiště vždycky bylo polité vínem.

Dopisy buší na dveře a
mažou všechny myšlenky
za nimi.
"Neměj strach", řekl.
"Já tě zahlcovat informacema
až do zbláznění nechci".
"Já tedy ne!"

12 názorů

jt
01. 03. 2007
Dát tip
líbí se mi prolog


leenai
16. 02. 2007
Dát tip
vzdávám se

Jezuita
16. 02. 2007
Dát tip
Bingo ! Dnes jsem hned napoprvé nahmátnul v aréně básničku.

SENIOR
16. 02. 2007
Dát tip
Třetí část se zdá být stále jakoby nejvíce poetyčnou na druhou ruku se triloge nevyhnula otřepanostním prvkům vždycky všichni všechny apod. Coz by básník měl ajkoby omezit aby šetřil tam kde se to neobejde jakoby. Polovinu nudivitní vatovistosti bych nahradil duchem třetí části, prestože toto na písmáku jakoby už bylo na burse dřív. Nicméne i když nehodlám prosazovat vahou své osobnosti logično v poetyčno ani třetí část nekompaktuje v obrazoskladební harmonično. 4. (kvůli 1. a části 2.)

Arwennn a domin.go : děkuju moc.

Arwennn
16. 02. 2007
Dát tip
tyjo, tak to je mazec... Dostalo mě víno, ve kterym není pravda... a dopisy co buší na dveře a mažou všeco za nima... jináč asi moc nepobírám, ale vo to asi de... za tohle a za svuj nick(moje oblíbená písnička) máš u me T*

domin.go
16. 02. 2007
Dát tip
...a pošlu ti sem jednu holčinu,které se to bude moc moc líbit...avi

domin.go
16. 02. 2007
Dát tip
ten prolog je prostě.. no nemám slov fakt....úžasný s velkým ú a kdoví co ještě to dílo pak vypadá jako parodie hmm...si mě teda nadchl...tím prologem teda...zařazuju do oblíbenejch a budu si ho číst vždycky před spáním nádhera,řikám,NÁDHERA___//***************

Rozežrat tygrovi vnitřnosti a nechat ho žít. Chtěl vyjmout mozek z hlavy a napsat na něj miliony nesrozumitelných znaků. Nakonec napsal tuhle větu, aby i delfíni skákali z kapes do hodinového ciferníku. Jedna, dva, tři. 12 betonových sloupů. Na každý musíš vylézt a skočit dolu až do úst plných megafonů. Každý má svůj. Až do něj promluvíš, tak se zblázníš, jako všichni ostatní.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru