Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Celosvětový problém

17. 02. 2007
4
14
1057

Koupím vagoon perwoolu

i přes jeho mrtvoolu

vyperu svět od voolů


14 názorů

slunco
28. 02. 2007
Dát tip
Moc hezké - kéž by se ti to podařilo!


Pesimista
21. 02. 2007
Dát tip
Jeden vagón je zoufale málo... Jinak blbůska - byť miniaturní - se povedla.

palino8
18. 02. 2007
Dát tip
pekná mini

rado sa deje, aj nabudúce...a je podarené, že aj v odpovediach rýmuješ:D

us_a : Dobrá...., díky vílo za Tvé milo Tvá práce je mravenčí nechápaná zezvenčí já ti za ni děkuji s povděkem to kvituji....

no, avi je to, že dám vedieť iným autorom, že existuje toto tvoje dielo...a to tak, že keď mi posielaš odpoveď, posielaš mi avízo;) Označíš si ma tam dole...a ja som do toho prázdneho riadku napísala ešte pár mien, aby to videli;))) Honzyk: No, neviem, či je to náplň mojej práce...ale občas mám radosť, keď niekto, kto má niečo vcelku dobré, tak ho ukážem aj iným, aby dostal viac názorov...:DDD

Honzyk : A víš, že jsem na ty baby ani nemyslela..i když vidíš, podařilo se jim vyprat mou hlavu od ostatních čistidel..a pak, že je reklama ku hov.. :-))

Honzyk
18. 02. 2007
Dát tip
...no, ja kdy slysil perwol, je to sileny...jak si t\y dve baby pomerujou s takovou az panickovskou zarytosti ty svetry,,,,...je to srandovni, ale zase teda bych se nepotrhal...:)...usmaty autor halt to ma v popisu prace..?:)

us_a čéče co to je avi...já tady tomu moc nerozumím..píšu ti ty odpovědi asi blbě...ale víš jak, jsem jen ubohá šedá myš..tak mi prosím odepiš :-))

aha a ešte avi;) (ja viem, že vás idem zahlcovať avízami, sry, ale fakt sa mi to ráta;) )

us_a :-))) Já se ti tomu někdy ani nesměju :-)))

podarrená blbůstka...len prečo si to nedala do blbůstek?:DDD Akože to môže byť aj hříčka, ale...na blbůstky mi to sadlo viac... pobavilo, preto *;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru