Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pocit?

21. 02. 2007
2
2
1641
Autor
Necromonger

Každý den prožíváme hroznou spoustu pocitů, příjemné, neříjemné, skličující, povzbuzující. Opravdu spoustu... Kazdý pocit nemusíme ale prožívat každý den, jeden však, pokud ho poznáme, je v nás neustále, je jako neléčitelná nemoc. Ovšem nechceme se z něj léčit, je nádherný,  díky němu jsme schopni obrovských věcí. Někdy nás může omezovat, oslepovat... to je jeho nevýhoda, avšak my si jí nepřipouštíme do té doby, než tento pocit odejde. Poté je to velice smutné a špatné ve většině případů... Když o tento pocit přijdeme, už u nás na dlouhou dobu nemají dobré pocity místo, jenom ty špatnéa zlé.. Chodíme jak tělo bez duše, smutníme, jako zotavování se po té těžké nemoci, co jsem o ní mluvil... Láska je ten pocit... skoro jako neléčitelná nemoc, tak krásná pokud jsme jí postiženi, ale pokud se z ní "vyléčíme" svět ztratí barvu, jas, světlo a krásu...

Proto tuto chorobu vyhledávejte a snažte se, aby se stala neléčitelnou....


2 názory

pivnik
30. 04. 2007
Dát tip
Svata pravda..!! Mozna bych tam nedala vetu : Laska je ten pocit.. myslim, ze to kazdeho trkne, ale zase je to autorsky rukopis, takze do toho nemam co plkat;o) Celkem se mi libi uprava Tvych del, nebylo by ale mozna od veci zmenit pismo na nejake patkove - uceleny text se pak lepe cte :o) Libi se mi, takze za myslenku, sice mnohokrat omylanou, presto originalne podanou, tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru