Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč

28. 02. 2007
0
5
650
Autor
andbart

Proč slunce hřeje

         hvězdy svítí

         zem se točí…

 

Proč lesy šumí

         louka kvete

         voní kvítí…

 

Proč…

        když tebe není…


5 názorů

palino8
01. 03. 2007
Dát tip
ja by som súhlasil najmä s Usmiatou... ak to publikuješ ako na pásovej výrobe, odráža sa to na kvalite a odrádza to čitateľov... a kvôli nim to sem snáď dávaš, veď to je zmysel takéhoto serveru, podeliť sa, poučiť sa z kritík, nie sem ládovať jednu báseň za druhou, myslíš si snáď niečo iné?

Deathwing
28. 02. 2007
Dát tip
no jak se říká pro jedno kvítí slunce nesvítí lae jinak není špatna

prečo? prečo skĺzaš k tomu, čo som ti radila na začiatku, aby si sa vyhýbal? Radšej si to v compe nech deň, dva...nedávaj to sem ako mašina...nikto ti to nebude pozerať (teda, ja som nikto, ale o tom po tom:D )... A ešte by ti to pomohlo aj vidieť, to, že to nie je taká úžasná vec, že je to len danie pár slov...že to má iskru až v poslednej vete...na začiatku to nebolo nič pútavé...žiadna myšlienka, ktorá by pripravila čitateľa na super záver... Skús radšej pomalšie a menej a radšej ma niečo na stole pripravené a nedokončené, ako jesť horúcu palacinku a dopáliť si ústa (ja mám už asi 2 týždne na papieri 2 miniatúrky, ale nie sú dokončené a také ich sem predsa nešupnem...)...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru