Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - únor - hlasování

03. 03. 2007
0
8
3096
Autor
StvN
Klub MLHA si dovoluje vyzvat všechny písmáky, aby zahlasovali do únorového kola Povídky měsíce.

V únoru byla vybrána tato díla:

Abies alba od autora rudko

KRÁTKÁ PRÓZA S JEDNODUCHÝM REFRÉNEM - Vitex

Momentky z mimozemě - Ewonne

O ženách a rybkách - johny45

Tichý zákazník - duddits

Vesnice: ples - Narvah

Hlasovat může každý, kdo si přečte nejméně tři povídky, pro které bude hlasovat. Vaše pořadí tří podle vás nejlepších povídek napište buď sem do kritiky nebo mně do zprávy. Autoři budou rádi, když jim napíšete svůj názor a my budeme rádi, když k pořadí doplníte stručné důvody, proč jste vybrali zrovna tak, jak jste vybrali a co se vám na daných povídkách líbí.

Hlasování končí příští sobotu 10.3.2007 o půlnoci.
11.3.2007 vyhlásíme tři nejlepší povídky.

Zároveň připomínám, že můžete vybírat a nominovat povídky do březnového kola.
Děkuji za pozornost.

Již hlasovali:
Alojs
Syd barret
johny45
Hanča
LaMouette
najednenoze
avox

8 názorů

avox
10. 03. 2007
Dát tip
1/ Krátká próza s jednoduchým refrénem - Vitex - byť dost průhledné, s očekávaným koncem 2/ Momentky z mimozemě - Ewonne - zvláštní, jen ty konce... 3/ Tichý zákazník - duddits, k tomu konci to spělo, ale tolik krve zas nemuselo téct...

LaMouette
07. 03. 2007
Dát tip
1. Tichy zakaznik.. duddits.. mi se to desne libilo.. proste jakobych to cetla z naky povidkovy knizky.. :-) 2. Kratka proza s jednoduchym refrenem.. Vitex.. vits sem teho napsala pod dilko.. le cetlo se mi to pjekne.. bylo to takovy .. hmm.. jak jen to.. presne takovy presny.. a jednoduchy.. ne zadna citofka.. zadny zbytecny woplejtacky.. proste presne tak prosty a smutny.. jak prostej a smutnej byl ten pribeh.. 3. O zenach a rybkach.. johny 45.. hrozne dlouho sem slovencinu necetla.. a tohle byla pismenka poskladana zrovinka tak.. ze sem jim rozumela.. a jakobych poslouchala kamose.. jak mi to secko u teho pifka vypravi. cili takhlenc mno..:-)

Hanča
06. 03. 2007
Dát tip
1)Tichý zákazník - duddits - za netradiční námět, četlo se to jedním dechem a závěr byl opravdu překvapující. Pro mě, skvělé počteníčko. 2)KRÁTKÁ PRÓZA S JEDNODUCHÝM REFRÉNEM - Vitex - námět, styl i děj se mi líbil tak, že povídku dávám na druhé místo. 3)O ženách a rybkách - johny45 - některé pasáže se mi líbily víc, jiné míň, ale vedlo mě to k zamyšlení. Pro mě - třetí místo.

Narvah
05. 03. 2007
Dát tip
hlasuju pro vitexe.

johny45
04. 03. 2007
Dát tip
Hm, no nebudem dlho spekulovat, takze: 1.KRÁTKÁ PRÓZA S JEDNODUCHÝM REFRÉNEM - Vitex - komentoval som pri dielku...a proste ma to tak najviac chytilo, aj ked nemozem povedat, ze to bolo nieco extra... 2.Tichý zákazník - duddits - tiez som komentoval...koniec nie, ale vsetko pred koncom ano 3.Abies alba - rudko...sice kratka, ale napadita poviedka, dobre napisana, zabavna, velmi lahko sa citala a okrem dlzky jej nemam naozaj co vycitat...

Syd Barret
04. 03. 2007
Dát tip
Takže teda: 1. Tichý zákazník - duddits 2. O ženách a rybkách - johny45 3. Abies alba - rudko Dielo musí byť dobrá "sranda", preto to poradie no. Čo sa tu budem rozpisovať ako taký oný...

Alojs
03. 03. 2007
Dát tip
1) Krátká próza s jednoduchým refrénem - Vitex - sem tam skřípějící, přesto v globálu velmi podařená věc, která se na Písmáku tyčí výrazně nad ostatními. Zdánlivě provařený děj mě překvapil. Jak jsem napsal. Bál jsem se, že autor nezvládne proběhnout cílovou páskou, ale rád jsem se zmýlil. 2) Tichý zákazník - duddits Společně s výše uvedeným dílkem nejlepší věci měsíce února. Skvělá povídka, přesně podle mého gusta. Plynulé, čtivé, humorné a správně zakončení. "Další..." :) 3) O ženách a rybkách - johny 45 Zaujalo mě tady pár útržků, celkově to nebylo zas tak výtečné, ale i to málo, co jsem si tam našel, mě pobavilo a donutilo k případnému zamyšlení.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru