Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Keď všetko hryzie

03. 03. 2007
1
4
1087

kto sa pridá do klubu insomnikov, polyfrenikov, .....?

Noci plné insomnických stavov......počítanie neexistujúcich ovečiek...............ponáranie sa do čiernej tmy........výčitky svedomia........skurvené svedomie.......dnes som pila iba jednu kávu........cítim sa strašne unavená........oči mám zavreté........nespím....................bilancujem..........a prichádzam na niečo?......leziem si na nervy........a na mozog..........a idem si radšej preč z očíííííííí.........buenos dias.........buenos aires..........to je to blato........?................betón je v pandžame..................nechce sa mi počítať..........zvuky z telky.........výkriky........vzdychy...........neónové žiarenie..............ticho.....mánicka depresia......tikatakajú len digitálky.........do riti!!!!!!!!!!!

Pretože pozlátko kvitne.......a sprostota šuští................podávam si ruky........v ruke.......

Jsou čtyři ráno nebo víc..................?

Svitá...........zase...............cikanie.................rutina..............do riti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


4 názory

tak potom mam sobotu casto lsd...?nezeru - neviem!!!!!!!!!

wadna
04. 03. 2007
Dát tip
ja to zdielam....nesurode myslienky, vplyv lsd:) pocit hryzenia nenavidim zo vsetkeho najviac.... pridavam sa do klubu a pridavam tam aj klub filmu fight club. tiez mi hovori z duse.....obcas....

lukášj
04. 03. 2007
Dát tip
to sú tie sobotné večery

to i něco připomíná...ale něco taky ne

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru