Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Luděk

28. 04. 2001
1
0
986
Autor
Folino

Ten kluk miloval rychlé vozy a před rokem a půl jsem ho na jeho písemnou žádost vysypal na dálnici Teplice - Praha v rychlosti 160 km/h z urny za asistence jeho nešťastné matky.

Podřadit a dostat motor do otáček Letíš křivkou silnice a nevnímáš podzimí listí Teď v souhvězdí velkého vozu řítíš se mléčnou dráhou pod hlavou hebkost oblaků barevná mlha z alejí a značek vypálená do sítnice rychlost mysl ráda čistí Teď v kokpitu tvého vozu řítíš se trochu stranou nad hlavou kopec oblázků Ve chvilce se kříž stal Tvou peřinou rozlil jsi svou číš věčností zčeřenou
Astalavista
28. 04. 2001
Dát tip
Co k tomu říct...

Adriana
28. 04. 2001
Dát tip
Básnička je pěkná, i když smutná. Zkus si ale někdy zajít na hvězdárnu, ať Ti ukážou, kde je mléčná dráha, a kde souhvězdí Velkého vozu.

Albireo
28. 04. 2001
Dát tip
Je moc smutné, když umře mladý člověk. Ale je hezké, když po něm zůstane kamarád, který na jeho památku napíše takhle hezkou báseň. TIP. P. S. Ta Mléčná dráha je od Velkého vozu opravdu dost daleko. Věř mi, obloha je Albireův domov. **

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru