Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Quo vadis?

05. 03. 2007
3
6
657
Autor
Alela

---*---*---*---*---*---*--- ---*---*---*---*---*---*--- ---*---*---*---*---*---*--- a pod ním plot

Kam kráčíš? Unavená světem

Nedoufajíc už v nic ani kvítek nepokvete

Nemajíc ni tucha jak bude vše dál

Ztracená zmateně volám: Skřítku, kam ses zatoulal?

Není lehké jen tak sedět, člověk by furt něco chtěl

A život, ten stále běží. Vždy jinam, než kam by měl


6 názorů

Marthin
05. 10. 2007
Dát tip
V klidu sedět je nejlepší...ještě lepší ležet:)

Alela
21. 06. 2007
Dát tip
Krásné, poetické, milé a přívětivé.... Ale já jsem svého skřítka ztratila v naprosté pustině, nikdo široko daleko nebyl, byli jsme sami a on se najednou vypařil... naprosto zmizel... nadobro. Naštěstí se pak ale objevil štěstík... a vyvedl mě z pustiny zpátky na cestu do ráje, kam jsme měli původně se skřítkem namířeno:) takže to všechno dopadlo dobře jako v pohádce. Ale toho skřítka jsem už pak nikdy neviděla... A v podstatě si ani doteď nejsem jistá, nebyla-li to spíše celou dobu jen má představa...

Mioneo
08. 06. 2007
Dát tip
ba ne, všichni tam nebyli, jeden se zaběhl, no spíš si trochu odběhl, protože mu mezi tolika skřítky bylo těsno, vyšplhal se na strom co rostl u zídky a čekal co bude dál. Skřítkové měli dlouhou chvíli a tak si začali zpívat... jen on tiše seděl v koruně a poslouchal jak se tóny mísí s šelestem lístků, jak se přidávají i ptáci na zídce a sledoval slunce co do toho všeho začínalo klesat nad obzor... Byl večer =o)

Alela
15. 04. 2007
Dát tip
:-)

790511
03. 04. 2007
Dát tip
Všichni dostupní skřítci byli shromážděni na nádvoří opuštěné tiskárny. K vyzvednutí jsou v pracovní dny od 14:00 do 16:00.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru