Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prvni jarni prirodou

27. 04. 2001
3
0
926
Autor
Pate

Z lonske sbirky Pate Praha 2000

Pojdme uz k tomu jaru krasnemu bozskemu daru. Stary snih uz skoro rostal, rikal to pan Jiri Dostal. Nebe uz je modre vskutku, hovnival si vali hrudku. Nato se fakt krasne diva, jak ta kocka tamhle ziva. To je krasa, to je krasa, kuratko skorapku strasa. Tady to tak krasne voni, stejne jako vloni. Nebe je uz bez mracku, na kafe si dam slehacku.
šroubek
22. 06. 2001
Dát tip
ahoj Pate, není to špatné, jen tak dál, trošku si hlídej, aby ti neujížděly veršíky ale máš dobrý nápady

Bacil
20. 06. 2001
Dát tip
Roztomilé to fakt je, a líbí se mi to.

Albireo
13. 06. 2001
Dát tip
Pate, rad vidím další důkaz, že písmáci nevymřou po meči ani po přeslici. V té básničce máš pár hezkých nápadů, líbí se mi. Kromě Klokana a Tygříka (Klokana Ti zvlášť doporučuji, je opravdu dobrá!) se koukni i na Bacilovu_dceru.

Klokan
11. 05. 2001
Dát tip
Ahoj Pate,je mi 11 let a mam rada cestinu a tak jsem Ti nasla ve tretim radku pravopisnou chybu-je tam rostal a ma to byt roztal. Ale to vubec neva,treba ty na pravopis nejses,mne to nevadi.TIP

Anonym
10. 05. 2001
Dát tip
Zdravim, zatimco k posledni basni jsem si dovolil nemistnou kritiku "vo Slovenstine" (inspirovan predchozim anonymnim korespondentem) k teto prvni o jaru si to nedovollim, protoze je fakt docela dobra (a i ty dalsi dve ujdou); jen tak dal, mnoho zdaru do dalsi tvorby.
Jeste jednou zdravim. Nejak se z toho ztratilo me jmeno, coz nebyl zamer.Ahoj,DAN.

racek
10. 05. 2001
Dát tip
Je to takové roztomilé, líbí se mi to, já ve svém věku bych to možná nenapsala líp...TIP.Zora Podívej se na nick Tygřík/můj syn skoro 9 let/ a Klokan/moje dcera, 11 let/, nejsi tu sám...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru