Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nic, to nečtěte!

28. 03. 2007
1
4
844

...

 

 

Hele, když člověk napíše, že to nemáte číst... tak si to stejně přečtete... tak to je super [tragické poklesnutí hlasu]. No ale abych se dostala k tomu co vám chci sdělit.

V podstatě vám nechci sdělit vůbec nic, jen se tak stráááááášně nudím, že lezu na písmáka a píšu hovadiny.

Ok, tak se všichni mějte moc hezky a nezlobte se, že jsem vám vzala čas zbytečným kecáním o tom, že když se napíše 'nic, to nečtěte', tak se to schválně podíváte,… no ale, tak to je moc!, neb vás znovu zahlcuji informací, kterou jsem vysvětlila již v úvodu, jež obsahovala sdělení, že jestli někdo nazval své dílo 'nic, to nečtěte,' přivede pozornost na to, na co tak okatě nikoho nepozval, ale protože byste toto vlastně neměli číst, neboť je to dílo s názvem 'nic to nečtěte,' jež svým názvem má odradit čtenáře, ale takto provokativním způsobem jen přivádí pozornost, ale protože už je to docela dlouhé, asi byste to měli vypnout a přečíst si něco, co je o něčem a hlavně má nějaký inteligentnější název, jež neříká 'nic to nečtěte,' obsahující přesně to, co má v názvu, to znamená, aby jste nečetli tady toto, co právě čtete, protože to má název 'nic, to nečtěte,' kterým autor vyjadřuje svůj nesouhlas s tím, abyste toto dílo četli, protože je z názvu již znatelné, že je to nic a nemáte to číst, ale právně proto, že název byl 'nic to nečtěte,' jste si to přečetly, protože to bylo na tolik nesmyslný název, že jste prostě museli zjistit, co může obsahovat takové dílo se jménem 'nic, to nečtěte', které vás přitáhlo tím, že byl názvem 'nic, to nečtěte' vytvořen dojem zahaleného tajemství, které si nikdo, prostě nikdo nechce nechat jen tak protéct mezi prsty, ale asi toho bylo hodně a musíte si říkat, jak někdo může tak dlouho psát o tom, že někdo nazváním svého díla 'nic to nečtěte', naopak přiláká pozornost takovou, že i když se zájmem otevře stránku a snaží se přečíst co dílo 'nic, to nečtěte' obsahuje, snad každého čtenáře přejde chuť číst dokonce už po pár řádcích, když je to tak stupidní téma o tom, že někdo nazval dílo 'nic, to nečtěte', a tam psal lidem, že nemají číst díla s názvem 'nic, to nečtěte', když zrovna jen tito lidé si toto dílko přečtou, snad autor může doufá v to, že se příště zamyslíte, jestli si máte číst dílo s názvem 'nic, to nečtěte' zvláště, když vás sám autor upozorňuje na skutečnost, že opravdu nemáte číst toto dílo a doufá ve vaši inteligenci, která zpracuje informaci 'nic, to nečtěte' a nic nebudete číst a budete věřit autorovi, který to dílo sám napsal a jisto jistě, prostě musí vědět, že napsal dílo, které nikdo neměl číst a proto to nazval velice výstižně, aby vás upozornil a předem připravil, že budete ochuzeni o čas strávený nad dílem, které je nic a nemá být čteno, než své zvědavosti, která vás zavede do všech různých končin, nekončin a doufá alespoň pro příště, že budete chápat, že když se píše 'nic to nečtěte' tak to asi nemáte číst, tak to kurňa nečtěte [viz 4 řádek který nebyl ukončen] ...

 

S vřelým pozdravem autorka...

 

 


4 názory

Tuhle kritiku raději nečti, protože kdyby sis jí přečetla, znamenalo by to, žes ji přečetla, ačkoliv jsem tě v úvodu žádal, abys jí nečetla, ale když už chceš riskovat naše přátelství a přečteš ji, tak já ti to teda dám přečíst a vyčtu ti první poslední z té tvé čtenářské posedlosti, kvůli které čteš věci, které nejsou určeny ke čtení!!!!!

vezmu=vzala ;)

Kurňa! Tak s tím sem nepočítala... Kdybych to vezmu zeširoka, a já to vezmu ze široka, když už sem se nad tím zamyslela a ztratila tak mnoho času, kterého by pak, kdybych jej nevyužila právě na odpověď pro tebe, bylo škoda, máš pravdu... Teď trošku vážně, všechno je takové zbytečné a prázdné, jestliže to nedělá pro někoho, nebo s někým. Jestli člověk nemá nikoho blízkého, je jako flek na bílé stěně... tohle si domysli sám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru