Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ideální dívka

01. 05. 2001
0
0
802
Autor
sova

Jdou dívky idealizovat?

Dnes večer byl jsem u Manon. Ležela v růžových květech oblečena v růžovou podprsenku a bílé krajkové kalhotky byla ve velmi mladém věku (ne až tak mladém aby to bylo v konfliktu se zákonem). Milovala něžně,krásně dlouze a plna vášně. Dívka to byla překrásná znalá mnoha světů poslouchala folk i operetu kniha a mír ji byly vším lidská moudrost zase kořením. Neznalá pýchy,sobectví a moci peněz nepomlouvajíc člověka. Chovajíc ke každému lásku,která všemi protéká.
blb
04. 09. 2001
Dát tip
takovy se uz tesko hledaj, ale najit se daj...

Albireo
16. 05. 2001
Dát tip
Vojtek!!!!!

ulita
06. 05. 2001
Dát tip
VVojtek: :)

ulita
03. 05. 2001
Dát tip
pánové...:)) Bacil: žena je bytost zajímavá kouzelná...ano - pro muže jistě. Stejně jako pro ženu může být zajímavý něžný kouzelný (...) muž. A píšeš-li o mužích jako o průhledných jednoduchých apod., můžeš mít samozřejmě pravdu - ale je jen pohled na muže očima muže, čili jen JEDNA STRANA mince. Doporučuji Virginii Woolfovou - Vlastní pokoj. Vojtek: myslíš si že já (nebo ženy obecně) nemůžou mít na jaře stejné problémy jako muži ?? :)) Jen to možná nedávají tak najevo, tak znát...Jen se podívej co všude vyrašilo obnažených ramen, stehen a pupíků...vždyť je to na básničku!!!

Albireo
03. 05. 2001
Dát tip
ulita: To, co je vidět na ulicích, není na básničku, to je samo báseň!

Vojtek
03. 05. 2001
Dát tip
ulita: Vždyť já říkám to samý...vy myslíte to samo akorát to říkáte jináč :-)))) Jo,jo ty vobnažený pupíky....ach joooo :-))) a já z toho nepíšu básničky....já vlastně vůbec nepíšu...na to je čas v zimě :-))) Všude dívek jako kvítí půlka z nich jsou tranvestiti :-)) K.P.

Bacil
02. 05. 2001
Dát tip
To je asi tím, že žena je bytost zajímavá, kouzelná a tajemná, zatímco muž je bytost ordinérní, jednoduchá a příliš průhledná (myslím běžného muže, takový Hermit či Míwa jsou výjimky).

Vojtek
02. 05. 2001
Dát tip
ulita ... třeba ženy nemůžou přemýšlet...auuu auuu nechte měě, no jo no odvolávám :-)))) ulita:Vy také přemýšlíte ale zaměřujete se kapánek na jiné vjemy, kdežto my ...zvlášť teď na jáře :-)))

Albireo
02. 05. 2001
Dát tip
Seifert viděl mezi mužským a ženským přístupem trošku jiný rozdíl: V rybářské síti s korky na pokraji za drápky uvíz lehký smích. To je ten smích, jejž ženy znají, když spolu mluví o mužích. V rybářské síti s korky na pokraji za drápky uvíz něžný strach. To je ten strach, jejž ženy znají, když spolu mluví o ženách. **

Albireo
02. 05. 2001
Dát tip
Ve 2. sloce má být samozřejmě "jejž muži znají"

Bacil
01. 05. 2001
Dát tip
A kupodivu - i takové existují... ne úplně přesně, ale plus mínus... jsou, naštěstí... a i když nejsou až tak ideální, jsou stejně krásné...

ulita
01. 05. 2001
Dát tip
hele a nepřišlo ti někdy divný, jak často muži píšou mluví a přemýšlí (většinou nahlas) o ženách, zatímco naopak...co?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru