Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpověď podzimního odpoledne

02. 05. 2001
4
0
1336

vířící prach zvonění tramvaje která nikoho nikam neveze postavičky jako z loutkového divadla ve kterém někdo zpřetrhal provázky panáčci které asi bolí ucho protože jinak by se za něj nedrželi popelnice s nohama jako opravdový člověk se tady asi pozvracela protože leží vyvalená opodál jen tak nalačno kartónové krabice v nich panáčci které někdo neuměle vyřezal z kusu dřeva a zařídil to tak aby je bez ustání bolelo ucho všemu tomu kraluji já maličký uplakaný trojúhelník takový černožlutý jako jej používají postižení ale až vyrostu, nechci být panáček s krabicí nebo bez ní už vůbec nechci aby mě NON-STOP bolelo ucho mou profesí by mělo být krájení oblohy tak aby se dostalo na každého a nikdo nepřišel zkrátka možná však stejně skončím s bolavým uchem uzamčen v krabici protože oblohu už nikdo krájet nebude
Norek
02. 03. 2002
Dát tip
hodně dobrý

Climaster
21. 05. 2001
Dát tip
Hank:...mňo jasan nejen Bukowski...to máš pravdu kapka:...nemusíš se omlouvat..:))))..já to beru

clovrdik
21. 05. 2001
Dát tip
Kapko, neomlouvej se, copak se něco děje ? :.)) Přeju hezkej den a doufám, že Tvůj problém je již vyřešen nebo alespoň na nejlepší cestě k vyřešení.

kapka
18. 05. 2001
Dát tip
Fajn, tak si klidně myslete, že jsem podrážděná! Asi jsem i byla, měla jsem takový menší problém!!! Omlouvám se!!!

Climaster
13. 05. 2001
Dát tip
kapka:..viz. clovrdik..., mno ja to nemyslel nijak spatne...jen subjektivni dojem...je jen na autorovi jak si to vezme.. clovrdik:...diky :)))))))))))))))))

clovrdik
11. 05. 2001
Dát tip
kapko, proč Ti vadí kritiky Climastera ? Každej má právo kritizovat tak, jak chce, od toho přece nezávislá kritika je. A když se mu nějaká díla nelíběj, tak proč by to tam nenapsal ? ( u mejch děl kritizoval kladně :-)) )

clovrdik
11. 05. 2001
Dát tip
A teď k té básni : ( pravda, musím si odmyslet Tvojí provokativní přezdívku ) - líbí se mi sled obrazů tebou podaných, to s těma panáčkama, jak je pořád bolí ucho, je dokonalej a originální výraz a nejen za něj ti dávám TIP

clovrdik
11. 05. 2001
Dát tip
avi.

souhlasim, kapka je trochu hakliva, ale to ji spise slechti. kritiku beru, kdyz je na miste a vyslovuje ji nekdo, kdo dane veci rozumi. avsak nejenom Buke zil svoji poezii, byli a jsou tu i jini. takze musim malinko nesouhlasit.

kapka
05. 05. 2001
Dát tip
Climaster:Už mě deptáš!!!Když čtu Tvou kritiku(kdekoliv),je většinou špatná!To máš nějaký komplex nebo co?!? Každý má svuj styl a nikdo nikoho nenapodobuje!!!Pochop to už konečně!!!!DIKY!!!!!! Hank_Chinaski:Myslím,že až vyrosteš nebudeš papírová postavička...,protože jí nechceš být!!!!

KID
03. 05. 2001
Dát tip
super, tahle z těch tří je asi the best, ****

Climaster
03. 05. 2001
Dát tip
Hank_Chinaski....hmmmm Bukowski...jemu se nemůže nikdo vyrovnat v literatuře..jelikož on to prožil...

Mámalibor
02. 05. 2001
Dát tip
kdo by to látal,Bůh ví co by těmi dírami padalo nám na hlavy...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru