Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska

03. 05. 2001
2
1
1158
Autor
Kacapitoma

Láska je nejdůležitější pro člověka. Člověk je nejdůležitější pro lásku. Jeden bez druhého nejsou nic. Spolu jsou všechno.

1 názor

Kastel
09. 07. 2002
Dát tip
Nezbývá než nesouhlasit glutela glutelus na můj obličej to teda sedí :o)

Kacapitoma
29. 08. 2001
Dát tip
Ahoj Fundo, bohužel jsem se dlouho nedostala k počítači, až teď... Ani nevíš, jakou jsi mi udělal radost přáním k mým narozeninám... Děkuju... Cíl ( ne moc určitý) jsem si už vytyčila, ale ještě pořád přesně nevím, co je smyslem života... :o) Ještě jednou dík. PS:myslím si, že zvířata se také milují, ale láska, jak ji chápeme my lidi, to v pravém smyslu slova není. Alespoň myslím:o)

Funda
08. 06. 2001
Dát tip
Kačenko, věř, že mé vzdělání jest ničím proti vědomostem lidstva - to jen aby jsi se snad necítila "méně vzdělaná" Gula punit gulax znamená: Hltavost trestá žrouta PS: teď mne napadlo, jestli se milují také zvířata, protože v tom případě bys musela ten svůj citát trochu poopravit

Funda
08. 06. 2001
Dát tip
Ještě taková maličkost. Vzhledem k tomu, že budeš mít nejspíš v dohledné době narozeniny Ti chci popřát, abys našla brzy cíl života( jestli už jsi ho nenašla ) a aby se Ti bezezbytku naplnil. Snad Ti to stačí.

Kacapitoma
05. 06. 2001
Dát tip
Děkuju za názor :o) Bohužel ale asi nejsem tak vzdělaná:o)Nerozumím tomu:Gula punit gulax! :o)

Funda
02. 06. 2001
Dát tip
Nezbívá než souhlasit, ale pozor: Gula punit gulax! I když v lásce to možná neplatí :-) - no, můj obličej je trochu větší, ale jinak ta podoba odpovídá

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru