Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hrozný chlápek

04. 05. 2001
3
0
680
Autor
Pate

Z loňské sbírky Pate Praha 2000

Když jdu večer ulicí, někdo me klep palicí. Co bych vám řek- hrozně jsem se lek´. Za chvíli jsem se probudil a pak jsem vám marodil. Nebylo to z klepnutí, ale z toho leknutí. Když jsem se vzpamatoval všechno jsem si pamatoval: slyšel jsem BUM! ten chlap pil rum! Já bych toho chlapa praštil tak jako by ho přejel vlak. A pak najednou jsem ho viděl a hrozně jsem se styděl. On totiž všechno slyšel a proto jsem teď přišel. Asi to byl ňákej blázeň- potřeboval by řádnou lázeň. Nejradši bych mu ji udělal, hrozně bych na něm vydělal. Ale on tu teď není nikde asi někam odešel klidně. Ale ne - byl to jen sen radši půjdu honem ven!
Bacil
20. 06. 2001
Dát tip
Plné "šílené fantazie" a líbí se mi to.

Albireo
13. 06. 2001
Dát tip
Milé. "blázeň" se mi moc líbí!

Klokan
11. 05. 2001
Dát tip
Krasny,plny fantazie,hezky,mozna nekdy i skutecny. Ten "blázeň" to jsem si uvedomila,ze to tam mas do rymu a to neni pravopisna chyba a jestli jsi v prvni basnicce napsal "rostál" tak to neni pravopisna chyba, protoze autor si muze upravit slova jak se mu to hodi. To vis, ja to hned nepoznam protoze jsem mela na vizu z cestiny 1 a to spis z toho pravopisu,tak se nediv,ze jsem proste na pravopis.TIP

Anonym
10. 05. 2001
Dát tip
no neviem, je to take daake a volaake cudne ci ake...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru