Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otázka vkusu

19. 04. 2007
0
3
856
Autor
sovinista

To jsme onehdá šli s přítelkyní kolem filozofické fakulty a potkali dvě nádherný studentky. Koukal jsem na ně asi příliš dlouho, protože se Zuzana, moje třicetiletá přítelkyně, zeptala: "Chápeš týpky, kteří mohou opustit vztah jen proto, že se zakoukají do nějaký takovýhle?"

Samozřejmě jsem odpověděl, že ne.

Pravda je, že když mi zavoní nějaká krásná holka, chci ji. Jasně, že to nebudu vyhledávat, ale na světě jsou tři miliardy holek a já jich poznal sotva desítku. Tvrdit, že ta současná je nejlepší na světě, sice můžu, ale protože jsem maturoval z matiky, vždycky se u toho trochu stydím.

Váš

Šovinista Džentlmen


3 názory

Swětelnice
30. 05. 2008
Dát tip
K zblážnění to je, pokud se má člověk až moc rád a lituje se. Rád by se měl ještě lépe. Vždyť si přeci zaslouží lepší život, lepší vztah, lepší děti...Oh jaký chudák to jsem. Nicméně kdo se nelituje, ať hodí kamenem...

j_i_r_i_k
19. 05. 2008
Dát tip
No vidíš a to já mám z matiky dokonce titul, takže si můžu spočítat, že je jedno s jakou jsem, stejně s pravděpodobností hraničící s jistotou do roka někde na ulici minu lepší (a nemusím to ani vědět)... No není to k zbláznění?

Alú
21. 03. 2008
Dát tip
Surové- syrové!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru