Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kardinální otázka

19. 04. 2007
0
4
956
Autor
sovinista

Zuzka mi vždy připomíná, že nechce být jen milenka, ale taky přítelkyně. A dodává, že na vztahu je důležitější přátelství, než sex.

Má právdu: po Jirkovi, se kterým hraju pravidelně Šachy, jsem nikdy sex nechtěl, ale jsme přátelé. Ani po Honzovi, co s ním chodím na golf, po jachtaři Richardovi, automechanikovi Liborovi, čaroději Dušanovi, whiskařovi Ondřejovi... A nerad bych se jich vzdával, třeba i proto, že se s nima můžu bavit o holkách.

Zuzka nehraje šachy ani golf. Neřídí jachtu, neumí opravit auto, nevyzná se v magii. A opravdu nerad bych se s ní bavil o holkách. Pravda je, že občas pije whisky a máme společně rádi knížky, ale kdybych si měl vybrat skuteného přítele, budu žít s Dušanem. Jenže je to chlap, a tak mi moc nevoní.

Proč lpíš, miláčku, na své slabší stránce? Nebejt ženská, v mužské konkurenci bys to, holka, s přátelstvím projela na body.

Váš

Šovinista Džentlmen


4 názory

j_i_r_i_k
19. 05. 2008
Dát tip
Zasmál jsem se... A to je smutné.

Alú
21. 03. 2008
Dát tip
A co takhle fakt napsat nějakou lež? Ženská duše někdy potřebuje pohladit!

Natasha_
20. 04. 2007
Dát tip
Trochu bezzubý šovinismus - připomíná mi poměrně nezáživnou kopii článku z libovolného "lifestylového časopisu pro moderního samce". Dalo by se to jistě zpracovat i štiplavěji a rozhodně s větším vtipem.

tomu se říká vyhasínající vztah

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru