Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uno pedofilo

19. 04. 2007
1
3
1077
Autor
sovinista

Loni jsem na starý kolena studoval v zahraničí angličtinu na jedný z těch nóbl škol pro děti z lepších vrstev a ostatní jako já, co si urvali od huby, aby se konečně dostali ze skupiny beginner forever.

Studovalo tam - kromě kluků, kteří tu nehrají žádnou roli - asi třicet dvacetiletejch japonek, dvě nádherný švédky a skupina německejch teenagerek. A pak jedna Italka středního věku, která mi dala přezdívku z titulku hned první den, když jsem místo ní pozval na stout náhernou devatenáctiletou tmavookou Miyuki se smyslem pro humor a láskou k motorkám.

Celej život musím papouškovat, že chlapi, co balej mladý holky, jsou nesebevědomý zbabělci. Stydím se za svou zbabělost, pro kterou tuhle hroznou lež vyslovuju.

Miyuki byla milejší, chytřejší a v sexu vynalézavější než všechny třicítky, který jsem kdy poznal a dodnes si mailujem. Je v tom něco genovýho, ale taky nepovislý poprsí, pružnost a správná velikost na správný místě, měkkost a vůně. Nikdo netvrdil, že svět je spravedlivej: tak jako já už nikdy nevyhraju Wimbledon, protože jsem na to moc starej a neohebnej, žádná starší holka nebude tak sexy, jako dvacítky.

Jestli je nesebevědomá zbabělost řídít moderní, nový, rychlý, pohlodlný a bezpečný Volvo, ve kterým všechno voní a člověk má radost z každýho šlápnutí na plyn, když existujou miliony ojetejch, ale stále funkčních Felicií, nechci být sám se sebou srovnaný a usedlý hrdina.

Váš

Šovinista Džentlmen


3 názory

j_i_r_i_k
21. 05. 2008
Dát tip
To já děkuji. :)

sovinista
21. 05. 2008
Dát tip
Děkuji :-)

j_i_r_i_k
19. 05. 2008
Dát tip
Tak ať tu máš komentář, právě jsem si Tě přidal do oblíbených, máš styl, který tady zoufale chybí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru