Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pro tebe

20. 04. 2007
0
0
492
Autor
BUKINO

Jen pro tebe

Říká se, že ten kdo miluje je pln energie. Miluji tě Lenko jako slunce. Slunce tu je spoustu let, obdařuje svou energií nás a vše co kolem nás je. Plýtvá energií pro nás, pro nás lidi. Dává nám energii, abychom mohli milovat. Víš, jak nás asi slunce miluje, strašně moc, asi tak jako miluji já tebe. Víš Lenko, vstoupilas do mého života, jako paprsek slunce vstupuje do mého pokoje. Je v něm chladno, ale jakmile ten paprsek pln energie vstoupí to toho pochmurného pokoje, rázem je v něm jakési krásné divné teplo, takové, jaké cítím uvnitř mne, když mohu být s tebou. S tím paprskem nevstupuje pouze teplo, ale také světlo, které pokoj krásně rozzáří a je jako ty jsi moje světlo za kterým půjdu a které mě rozzáří. Spousta těch kteří milují časem ztrácí energii potřebnou k tomu, aby se mohli milovat. Přál bych si a věřím, že nikdy neztratím energii potřebnou k tomu, abych tě mohl milovat. Věřím, že naše slunce nikdy nevyhasne. Závidím slunci, odkud bere tolik energie, kde ji asi tak čerpá? Nevím opravdu nevím.

         Podívej se večer na jasné nebe, uvidíš kolik je na něm rozseto hvězd, jsou to slunce a svítí až k nám, nevím, jestli nám také dávají energii, ale svítí. Dávají nám vědět, že jsou, že existují. Jsou pro nás nadějí, pro případ že by naše slunce vyhaslo. Tak jako v životě jsou naší nadějí přátelé, blízcí a ty které milujeme. A opět jsme u toho krásného magického slova plného energie, ano je krásné milovat a mít energii, víru k lásce a milování.

       Lenko, prosím, budu se společně s mými a tvými přáteli snažit dávat ti energii k tomu, abys mohla milovat a přál bych si, abys i ty dávala energii mě. Věřím, že mě miluješ, tak jako miluji já tebe, tak jako nás miluje slunce. Slunce mé nevyhasni, miluj a budeš milována.

    Věřím v tebe a v život na krásném, sluncem prohřátém místě. Je jedno kde, hlavně když tam budeš semnou.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru