Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes 21.4.2007

22. 04. 2007
0
5
690
Autor
mesad

Nehledejte v tom chyby nebo vlivy velkým spisovatelů. Jsou to jen a jen slova jedné mladé slečny, která touží se o ně podělit.

Další den. Další noc. Běh času. Tisíce snů. Hodiny příprav. Bojím se, co přijde. Tuším, že to nebude moc hezký zážitek. Prázdno nahradí prázdno. Jsem moc stará, abych se bála. Jsem moc mladá na bolest. A přesto to všechno přichází. Hodiny – jako  gilotina odkrajují dny. Plné sklenice a pachuť krve v ústech. Zlost a nenávist je moje prokletí. Z lítosti vařím milý úsměv. Jsem chameleón, prostředí mě pohltí, měním se nezávisle na své vůli. Kolikrát už jsem seděla a snažila se přimět mysl aby se vrátila zpátky. Chlad dlaždiček mě pálil do rukou a stejně to ničemu nepomohlo. Všude kolem se pořád ticho ale čas letí. Vracim klíče a přeju si jediné. Už se nikdy nevrátit.


5 názorů

Honzyk
23. 04. 2007
Dát tip
...a podelila...)

Norsko
22. 04. 2007
Dát tip
mýlíš se (sem si řek, že budu slušný)

mortecino
22. 04. 2007
Dát tip
norsko, já mám takový pocit, že čteš vždycky jenom první řádky, co? jakože já zas většinou jenom poslední, mám radší pointy:)

Norsko
22. 04. 2007
Dát tip
jojo, morty, první dva tři řádky byly dost hustý :-)

mortecino
22. 04. 2007
Dát tip
uplně sem tam našel dobrý tajemný nepochopitelný čtenářověfantazijiprostornechávajícíanedělajícítotakokatě moment.. ale pak sem se podíval, a zjistil sem, že sem si jenom blbě přečet jednu větu, takže sem si ho vlastně vymyslel:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru