Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soumrak dne

22. 04. 2007
1
4
455
Autor
mesad

Moc mě baví zapisovat věci, které jentak prolétají hlavou, hledáte-li hluboká filozofická díla, jdete raději o příspěvek dál. Děkuji.

Zavírají se oči, knihy, přání. Jak ráda bych zase viděla hvězdy padat. Létat je tak těžké. Světlo září jako blesk, mám ráda tmu,sny a touhu, která nekončí. Neodkvétá, nestoná, jen odpočívá pod zavřenými víčky. Zapiš svět a nezapomeň mu vyřídit, že to všechno je jen snad. Pod jednotlivými kapitolami a plavání v lese, když slunce i měsíc jsou ztraceny. Všechny vyplakané slzy vytvoří oceán, na kterém odejdu daleko. Za všechna ta pohoří, kde mrzne dech. A třeba nechám zprávu. Bude to malý lístek s krátkým textem. Prostě je „ztracena“. Nepostavím sněhuláka z vody. Stejně tak nemůžu postavit silnou ženu ze sebe. Uprostřed pouště se nedá snídat. Chtěla bych nést starosti těch všech, když už nesu ty svoje. Ale tělo nelítá, to křídla. Jednoaktovka končí dřív než začíná. Vrah zůstává neodhalen a svatba se vydařila. Spousta jídla a vzpomínky pod ubrusem. Radost se obléká do žlutých šatů.


4 názory

Honzyk
23. 04. 2007
Dát tip
.....pro tebe mozna prinos, pro mne nanic...sorac)

Norsko
22. 04. 2007
Dát tip
jak chceš ... Zavři oči ... odcházím

Neuwe
22. 04. 2007
Dát tip
mňe se to líbí, líbí...T

mortecino
22. 04. 2007
Dát tip
dílo s vrahem! mazec, ty sou nejlepší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru