Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen tak dál

02. 05. 2007
0
31
1764
Autor
BuddyO

Míněno uplně normálně nenormálně :)

Světlo se mění v tmu,

vůbec ne obyčejně,

ať kamkoliv se jen hnu,

změní se cosi ve mě.

Jsem jiný, nový či lepší,

snad, přesto to není snazší.

naopak, vše je spíš horší,

nepoznávám se, jsem tišší?


31 názorů

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Dostal sem uplně strašnou křeč do nohy. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. Ale fakt už pudu

Dost už? S čím?

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
Já sem ti něco dal? Snad ne... by mi musely ruky upadnout! Lucif. Je to pravda odvěká že prachy dělaj člověka :-) A dost už :-)

Jaký děcka?? Tss

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Ježiš. vy mi dáváte. :)) No nic, mějte se tu děcka a moc nezlobte. Ať mi sem ještě někdo přijde. Já mizím. Čau ;)

Prosimtě od kdy ty líčíš něco za prachy? Takhle tě neznám. Na prachy jsi ještě nedávno nebejval... Vlaková jízdenka do eště jde, já myslela, že máš zážitek aspoň s lístkem na šalinu, to už je jinej rozměr:))))

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
Ale už sme načali třetí stránku. Uděláme z tohoto dílka "nejkritizovanější" :-) A že si to nebožátko ty kydy tady dole nezaslouží. Lucif. Zážitek popíšu soukromě na požádání a za drobný finanční obnos. Za příplatek se zmíním i o zkušenosti s vlakovýma jízdenkama :-D

A co mně povíš otevřenýho kuboo?

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Kubo? Řeknu "tajemství". Já tě ani nikdy rád neměl. :-P

Jo tak já nemám sestru, ale bratra:) a ten už spí, páč ráno musí brzo vstávat a já mám jako taky spát, ale nece se mi. Tak tady čekám až se mi kuba svěří se svým zážitkem s papírem a on furt nic:((

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
Se prej řiká, že je prej dobrý, mluvit o věcech otevřeně. Tím se myslí tohle ne? Buddy, Buddy. Jak ti to jen říct... Nemám tě rád?

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: No nevím kolik intelektuálu, kterých je písmak plný, se chytí na toaletní papír.

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
A co jinak, co děláte v tuhle pozdní hodinu? Teď mě moc pobavila má sestra. Zazvonil jí telefon (její drahý), tak rychle vyletěla z postele a utíkala telefonovat do obýváku abych náhodou něco neslyšel (ale zrovna mě to taaak zajímalo). Jako kdyby mi do uší právě nevřala Mňága. :))

Náhodou, kdo by se zalekl, taková intelektuální debata, spíš ti sem ty návštěvy lákáme, viď Kubo?

Jo jasný Kubo neboj nikdo neví, že seš to ty!!

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: Ono je teď v módě trochu víc věcí a opravdu nevím, kolik z nich je fajn. :) A nespamujte mi tu, co když mě chce někdo navštívit a zalekne se :DDD

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Beezer: Prostě v infu máš "Jakub Koumar", ale jinak tě tu nikdo pod tvým tajemným nickem nikdo nepoznal. :D

Jo nejrušnější, přesně pro tři. I když trojky sou prej momentálně v modě, aspoň jak tak koukám okolo:)) Jo jo Kuba prostě nezná úplně všecky papíry no

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: No někdy slyším ledacos. :) Otázkou je, jak moc u toho bývám při smyslech. :-/ Beezer: Prej sme si z jednoho mýho dílka prostě udělali diskusní forum. :D Proč ne, že?

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
Hej vy dva! Žádný jména pro pána krále! Tohle je ostře sledovaná rušná linka :D :D :D

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
No když už se kritici nehrnou, tak to tu alespoň zaspamujem ne? :-) My už sme taky jednou měli ten papír o jakým mluvíš. Nakradli sme ho v hospodě, když sme utíkali od toho ušetřeného piva :-)

BuddyO - já sem někde zaslechla,. že prý některý hroby aj mluví, netrpíš náhodou hlasy ze záhrobí? Beezer - Kubo, počkej to mě zajímá, fakt. Ty si to někdy zkoušel s barevnejma novinama?? To musel bejt teda zážitek:)

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Beezer: Víš, Kubo, my sme si tuhle zkusili na kolej koupit toaleťák a věř, že je to mnohem lepší. Zkuste to někdy. Ale zase 4 toaletní papíry, to je jedno pivo a život je přece otázkou priorit. ;) (To je zase diskuse jak noha :D )

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
Zkoušel si to někdy s barevnejma novinama? Děs a hrůza. Jinak - reklama v Blesku... myslím, že lepší už může bejt jen na h@vně :-) Asi si byl zrovna pod málo čtenou rubrikou, jako je třeba počasí :-/

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: Jj, vždyť já si toho vážím a vím, že ste určitě ti nej. Ale mlčím jako hrob. :)

Jj před tejdnem sem na to koukala v pátek z vlaku a bylo to neobyčejný no. Takže sem na to nepřišla a záhadu nerozluštila:), což mě mimochodem nepřekvapuje Tak lepší jediní kritici než žádní ne? (Navíc my jsme totiž ti nej víš, ale pššt nikomu to neříkej:))

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
BEEZER: No, já si dal tuhle jednu do Blesku. Ale tím se prej tak maximálně vytírá zadek na privátě filosofů. Že?

Beezer
12. 05. 2007
Dát tip
To mi připomíná... "Nebreč, všechno jednou špatně skončí." :-) Jinak jak koukám, máš i málo návštěv. Zkoušel si reklamu? Bannery na seznamu a tak... :-)

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
LUCIFER`S ANGEL: No, právě že uplně neobyčejně. na hlubší rozbor asi nemám buňky. :)) BEEZER: Vzpomínám, vzpomínám. A pokud bych měl zůstat nad věcí, můžu jen vtipně říct: Nač zoufat, bude (mnohem) hůř. Díky vám, poslední doubou jediným kritikům, za návštěvu. ;)

Beezer
05. 05. 2007
Dát tip
Mě zaujala hlavně celá první polovina. Taková beznaděj... Poslední řádek je tolik výstižný. I já to u tebe vidím. A jen z hrůzou v očích pozoruji vojáka v první linii, jež čeká na povel k útoku. Vzpomínáš na Pavla Baumera?

Víš co, mě se líběj ty první dva řádky... Světlo se mění v tmu, vůbec ne obyčejně. Nevim proč mě to tak zaujalo, ale hned jsem musela začít přemejšlet nad tím, jak se to světlo ve tmu vlastně mění

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru