Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nesnesitelnost mládí

07. 05. 2007
0
8
568
Autor
seiia

Když mi bylo asi čtrnáct let, těžce jsem u svých rodičů bojovala o důvěru a jednání rovný s rovným. Svůj věk jsem nenáviděla a velice, velice ho proklínala. Děkovala jsem za každé ráno, které mě postaršilo.

jak to jen vyjádřit?

tu bezbřehost beznaděje

nebo tu délku prostého čekání

jak jen vyjádřit tu vzdálenost

vzdálenost umrtvující všechny city

city pocity lásky nelásky

myšlenky..

vdechnout tak do sebe rozum

najít u sebe první vrásky

a zapomenout, jak snadno

se trhají sedmikrásky


8 názorů

Oldjerry
13. 05. 2007
Dát tip
Neupravíš - to je jen nevhodně zvolené téma, které nemáš zažité - s tím te´d nic neuděláš. Je to o chápání života. Jako mladá nevíš, co je to mládí - to poznáš až jako středněvěká, kdy budeš mít s čím srovnávat. Nemá cenu to rozpatlávat - jen tolik ti řeknu : buď ráda, že jsi mladá ! Nikam nepospíchej - i tak to jde velice rychle...

seiia
13. 05. 2007
Dát tip
* místo slova rozsah - obsah

seiia
13. 05. 2007
Dát tip
děkuju, jak upravit scestný rozsah? :) a jak přesně se projevuje? ráda na tom zapracuji, ale sama nevím, jak to myslíš.

Oldjerry
12. 05. 2007
Dát tip
Tuto báseň si pečlivě uschovej a přečti si ji, až ti bude alespoň padesát let. Nepochopíš, žes to napsala ty... je hezky napsaná, ale vzhledem k scestnému obsahu nelze tip uděliti ti.

seiia
09. 05. 2007
Dát tip
Píšu to přece v prologu.. Bylo mi asi 14 let :)

atjoV
09. 05. 2007
Dát tip
najít u sebe první vrásky, to je hezká touha u mladé dívenky, kolik ti vůbec bylo?maringold to vystihla prsesne, uplne vidim, jak ted, kdyz uz muzes vsechno, tak Te to zas tolik nebavi:)

seiia
07. 05. 2007
Dát tip
to je pravda, také se na to teď už dívám jinak, ale tenkrát pro mě bylo mládí klecí, která mě velice omezuje. :) co bych za ní teď občas dala

myslim, že mládí nemusí bejt tak strašný..pak když je člověk starší, chce být zas mladší...vždycky chceme to, co nemáme..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru