Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Voda

08. 05. 2007
0
6
985
Autor
BuddyO

Měl jsem se naučit plavat dokud to šlo. Mám strach, že teď už to nestihnu...

Nikde nikdo,
jen auta projíždí
a já se stále topím,
přesto že mám záchranný kruh.
V dáli ...

6 názorů

BuddyO
25. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: To v podstatě nikdo neví, protože i ten co si sám (naivně?) myslí, že to zvládá bez problému, může být v očích okolí neplavec. Anebo naopak? :-)

Jak moc? A co je to vůbec pořádně plavat?

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
To s těma místama si trefila uplně perfektně, ani nevíš jak moc máš pravdu. :) Navíc, naučit se pořádně plavat je s přibývajícím časem čímdál obtížnější.

Asi plaveš na blbejch místech a patrně potřebuješ doučování:) Já už náhodou trochu plavat umim heč:) Navíc talent není všecko, důležitější je výdrž a píle

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Lucifer`s Angel: Zkouším to denodenně, ale asi nemám talent. :)

Fuj eště teď mi je špatně když si vzpomenu jak mě táta učil plavat:)) Málem ho zavřeli za týrání dětí, no to bylo asi tím, že sem uměla krásně řvát:) Totiž já sem potřebovala furt mit ten kruh, třebaže úplně vyfouknutej, ale ten pocit, že ho mám tomu se nic nevyrovnalo a jak mi to táta vysvětlil a sebral kruh tak byl řev. S vyfouklým sem plavala krásně a bez něj sem se krásně topila:... Jo ale prej nikdy nejni pozdě se říká haha, tak to zkus

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru