Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opuštěný dým

08. 05. 2007
2
5
518
Autor
tadeas

Dýchat deštěm zašlý prach

Z úst rozechvělé vydat ach

Chtít políbit smrti flétnu hrůzy

Kasat dívkám zvadlé lásky blůzy

 

Žít smrt v kouskách ladné noci

Hrát sám hru strasti, bez pomoci

A opuštěný dým spravedlnosti mých let

Rozbourává můj lásky pustý led.

 


5 názorů

Santi€
13. 05. 2007
Dát tip
Má smysl něco říkat? Jsi svůj, jsou v tom silné obrazy, ...ale papouškovala bych jen atjoV... Líbí a :*)

atjoV
08. 05. 2007
Dát tip
fakt dobre jsi to napsal. me se libi, ze u tebe je uplne kazdy slovo plnohodnotnou soucasti verse a obrazu.. ja kdyz pisu, tak je u me mnoho slov nebasnicke povahy, ale u Tebe se kazdy stava soucasti basne.

tadeas
08. 05. 2007
Dát tip
je vidět, že jsem tak málo vyzrálý, že ani nenapíši správně toto slovo

tadeas
08. 05. 2007
Dát tip
Chrlit obrazy se Ti stane, milý atjoVi, velmi oblíbenou zábavou. Přiznám se Ti, že vyznávám spíše středověký styl psaní, čili převládá forma nad obsahem. Zda se mé "dílo" bude vyvíjit s dobou, ukáže čas. Nechci říkat, že v této básničce není ukryto malé tajemství, rozhodně však ne touha po vysněné lásce. Proto se, prosím, nesnaž hledat v mé tvorbě nějaké hluboké poslání, cítím se ještě velmi málo vyzrálí na tak odvážný počin. Snaž se kochat obrazy. Myslím si, že to je často chyba a mnoho tvořitelů, kteří jsou dnes po smrti, či žijí, by velice rozesmálo mudrcování nad jejich tvorbou, kterou mohli myslet úplně jinak. S úctou Tvůj přítel Tadeas

atjoV
08. 05. 2007
Dát tip
dávám tip našemu porodníkovi obrazů, který není diletantem, ale vrhá se do tvoření s obrovskou energií, která se mu stonásobně vrací.. flétna smrti is great a pointa se mi moc líbí. předpokládám, že konečně po dlouhé době (po letech) konečně vinou spravedlnosti získáváš vysněnou lásku.... nebo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru