Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Oznámení

16. 05. 2007
1
13
1961
Autor
Amálka

Včera jsem opravdu dostala svatební oznámení od expřítele a chtěla jsem to prostě nejak ventilovat. Ještě něco, věnuju to mojí nejlepší kamarádce, která mě k tomu doslova vyhecovala, abych něco uveřejnila :-)

Už jsi dostal svatební oznámení od první lásky?

že né? tak rychle zapomeň na otázky!

To co bylo, je už VČERA,

možná jsem to i tak chtěla.

Uvnitř divno, stesk a zmatek,

chci zas myslet na začátek...

Když mi do ucha zpíval "Těšínské nebe"

jen naše duše dotýkaly se sebe,

kolem tma chodby na koleji,

dnes už se tak neusměji.


13 názorů

Amálka
15. 10. 2013
Dát tip

KOčkodane, to se Ti fakt povedlo, rozesmáls mě, díky ;-))) Je to fakt už hodně dávno, on má už dvě děti, já žádný ani na cestě, ale single život taky není úplně marnej :-)


Kočkodan
15. 10. 2013
Dát tip
Rekami protekla spousta vod, treba uz zazádal o rozvod. A nebo ty ted s brískem velkým más jen pár dnu do veselky? :-)

Augustus
18. 03. 2008
Dát tip
Oslovuje mne to. Na svatbu své lásky jsem nešel, ani jsem tam neochutnával koláče. Myslím, že by se to nehodilo. (K tomu Rejžkovi). Škoda, že Ti tam ujíždí rytmus (ke Tvé básni).:))

Bossman
12. 06. 2007
Dát tip
Jiny to neni.. zalezi co citis.. Na svatbu predchozi bejvalky bych uz klidne sel, ale na svadbu ty posledni ani za mak.. to je jeste moc cerstvy:( To bych nesel jenom na pivo ale na celou lahev vodky. A jestli tam neco zustalo, tak nechod. Jit z povinosti je na prd. Akorat ti bude blbe a budes co nejrychlejc hledat vychod:(

Amálka
12. 06. 2007
Dát tip
no vím, že bychom spolu žít nemohli, dávno jsem to překonala, ale minulost nevymažu a něco tam zůstalo, takže volba je jasná, za družičku nejdu;-)

Amálka
12. 06. 2007
Dát tip
Děkuju moc breku a Bossmane. Nicméně termín svatby se blíží, už teď v pátek 15.6., ale nemám na to tam jít a tvářit se hrozně vyrovnaně, myslim, že bejvalky by ani na svatby svých bejvalých lásek chodit neměly, u vás kluků je to možná jiný...

Bossman
12. 06. 2007
Dát tip
hiphop posloucham vedle rocku uz osm let, takze to mi nevadi:)))) Jinak nebe/tebe/sebe/zebe.. to ne:)) A kdyby me prislo svatebni oznameni tak nevim co bych delal.. Asi bych to taky nekde vyventiloval a na svatbu sel a tvaril se hrozne prejicne a vyrovnane:))

Amálka
23. 05. 2007
Dát tip
díky :-) líbí se mi to moc je v tom drsná realita a poetický smutek zároveň

Yentl
16. 05. 2007
Dát tip
Třeba Amálka tančí po nocích hip hop :o)... kdo ví, co se dnes po nocích děje na zapomenutých pasekách ;o). ... kolem tma chodby na koleji... to má atmosféru vysokoškolských lásek, to je pěkný. Nejsem odborník na vázané verše, neporadím, ale zkus něco dát do doporučených, tam Tě jinčí zkušenější začnou bezcitně otesávat a krok po kroku půjdeš dál.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru