Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smrt....bojim bojim

12. 05. 2001
0
0
1467
Autor
Petulka

Smrt si již naslinila prsty, vnímám jí čím dál silněji, nenápadně dotýká se znaveného těla, proč už se nikdy nezasměji, vypadám že bych smrt chtěla ? Čeká mě už jen nepatrně chvil vzácných, smrt nečekanně zjeví se a ochladí mé zpocené peřiny, den má sic mnoho hodin dlouhých, jí však stačí pouhé vteřiny. Má ústa křičí naposled-ale bez hlasu, jako by je strach oněmil, světlo od narození ve tmu - ve zkázu, jako při potopě světa proměnil.
niki_niki
31. 05. 2001
Dát tip
Peti, jak jsi to mohla složit, nikdy jsem si nevsimla,ze bys někdy měla akovej pocit, nic jsi mi neřekla! Ale každej má právo na své soukromí, já tě chápu. Musíš mi říct, jestli jsi tu básničku fakt psala ze svý vzkušenosti.Je to fakt zajímavý. Máš to pěkný,ale jestli cítíš, že umíráš, tak já tady bez tebe nebudu, tosi piš. Vždyt já vlastně umírám taky, že?

Petula
30. 05. 2001
Dát tip
Petulko, NESTRAŠ!!!!
___(-_-)___
░▒▓-_-▓▒░
Petula Čarodějnice
Viz též Papouch!!! :o)))

Petulka
13. 05. 2001
Dát tip
Takovej pocit si myslim se dostaví u víc lidí než jenom u mě... ale popravdě to není nic moc příjemnýho :(

Tynic
13. 05. 2001
Dát tip
Dej si od tématu odstup...

papouch
13. 05. 2001
Dát tip
chňá chňááá humírat se nebude a bastafidli!! Lepčejší je mít dobrou náladu! :-)) (Papouš se nebojí smrrti, ale bojí se, aby nepřišla moc brzo, lébrž tady hodlá strašit aspoň do 110 let :-))

brooklyn
12. 05. 2001
Dát tip
Petulo jedna, snad nám nechceš umřít? Tak to teda ne.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru