Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ewoluce

12. 06. 2007
1
19
1344
Nebudou lesy, vzácné stromy
jen ulice,rozpadlé domy.
Nebude polí,luk a hájů
nezbude víc než skladu.

Vše zelené se odstraní
lidé budou bezbranní
Na místo živé přírody
postavíme umělé podoby

Kyslík si budem kupovat
nebo za něj pracovat
Nic nebude přírodní
živé už bude záhrobní

19 názorů

domin.go
13. 06. 2007
Dát tip
píše,jo,a souhlasím s tím,že všechno de do sraček,ale mluvim o tom že by byl jeden z mála kdo tu opravdu píše...a to teda píčovina je,páč ty básničky sou příšerný...jinak proti názoru ani slovo,ten máme všichni plus mínus stejnej si ode mě něco přečti ty broučku:)))))) akorát se nesnažím spasit svět béčkovou poezií,to je všechno

Shiwa
13. 06. 2007
Dát tip
pro tebe je píčovina to, v čem žijeme? píše o situacích, co jsou kolem nás a souhlasí s dobou, je to prostá poezie s duchem.. tebe radši zajímají broučci v trávě a čarokrásné lístečky třepetající do mechu??

domin.go
13. 06. 2007
Dát tip
myslel sem že říkáš že je to jeden z mála autorů co tady opravdu píše to je pěkná píčovina,a proto se tě ptám jesi to myslíš vážně nefilozofuju:)))

Shiwa
13. 06. 2007
Dát tip
co se dá brát vážně? náš život? život je proklamace..

domin.go
12. 06. 2007
Dát tip
hele shiwa to myslíš vážně?

IVO
12. 06. 2007
Dát tip
Želbohu, ani tato mne neoslovila, příliš prvoplánově proklamativní, než aby ji bylo možno brát vážně. Lidské působení na Zemi není věčné, ale Tvá vize konce civilizace je nepřesvědčivá.

Shiwa
12. 06. 2007
Dát tip
nemam pocit ze by to melo vyznit zabavne, natoz aby nekoho varovalo, libi se mi styl jakym tenhle típek pise protoze je to jeden z mala lidi na tyhle strance co pise,samozrejme je to jen muj skromny nazor, zajimave,hluboce a nesmlouvave fandim jed dal pasto

domin.go
12. 06. 2007
Dát tip
hele tohle nejsou volný verše no a jinak je to hrozný no

Fairiella
12. 06. 2007
Dát tip
No v kontextu to vyznělo jako útok; on se tu člověk často setká s různými lidmi, že.. Nevím, jestli jsem si prožila hodně, ale můj projev je spíš způsoben hodinami prosezenými u ICQ, které nenutí člověka tvořit věty normálně, a tak člověk zleniví. :)

nenazývam to kritikou,jen názorovým obzorem,zaujal mě styl tvého vyjadřování,osobně to považuju za kompliment.formulace podobou útoku neni z mé strany,asi si to bereš moc osobně. myslím si,že život má spousty tvarů a potřeb,mezi které nemusí patřit naše přirozennosti.

Fairiella
12. 06. 2007
Dát tip
Dířv než člověk zničí svět, zničí svět jeho. Bohužel nám kytičky produkujou kyslík, a i kdybychom si za něj museli platit, nedoplatili bychom se a postupně vymřou ti, kdo nebudou mít dost a tak se to chtě nechtě začne zase někde na dnech oceánů zelenat, modrat, či kdovícodělat... prostě.. je spousta úhlů, ze kterejch se na to dá dívat a zdá se, že ty vidíš příliš zúženě, jako lidi, co o tom vlastně ani moc nepřemýšleli... ale možná to tak vypadá jen, aby ses vešel do formy básně nebo tak... A vlastně bych docela ráda zdůraznila, že zbytečně směšuješ mou osobu s kritikou na TVOJE dílo. Říkám, co mi tam nesedí a to neznamená, že JÁ si hodně prožila. Jen třeba přemýšlím jiným způsobem nebo ti chci poradit. Proč útočit výroky "ty sis asi hodně prožila?" ? Hezký den.

zdá se ti to nereálné?

nič moc, ale dám ti klub

Fairiella
12. 06. 2007
Dát tip
Proč? Že jsem ti zkritizovala tvoje dílo, které se zdá začátečnické a také takové nejspíš je?

jednáš tak

Fairiella
12. 06. 2007
Dát tip
Jak se to vezme, proč? :D

ty sis asi hodně prožila?

Fairiella
12. 06. 2007
Dát tip
dost polopatické a nijak zábavné ani varující, spíš... no to bude tou formou, hodně piš... a fakt že toto dílko postrádá trošku hloubku myšlenky... není tam přesah, není tam nic, o čem bych si řekla:"teda tohle místo má fakt zajímavý slovní spojení" nebo "nojo, to je pravda..." No taky nevím, jaký jest tvůj věk, ale odhaduju tak 15,16... tak to máš ještě hodně času, a hlavně tedy piš.. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru