Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pod pahorkem Broskví

15. 05. 2001
2
0
1655
Autor
Eternal

obrázek k textu je zde

Při západu slunce se paprsky jemně dotýkají dvou kopců. Jakoby se chtělo světlo zachytit na těch pravidelných záhybech. Z výšky nebo z dálky ty kopce připomínají překryvší dvě broskve. Mírné ochlupení je však zde naznačeno porostem vysokých jedlí. Dole v údolí, mezi těmi dvěma broskvemi a třetím pahorkem kolmo na ně, teče potůček. Je tam průzračná voda, ale studená. Rád se tam chodím dívat, a prozkoumávám veškerá místa, která příroda nadělila. Občas tam k večeru hraju na shovku s dalšími, kteří tam rádi chodí. Ale i tak jsem tam hrozně rád, už kvůli majiteli toho skvosného údolí a pahorků. To všechno na mne působí takovým zvláštním dojmem, cítím ho v žaludku, tak krásně se třepotá. Hýčkám si toto místo, chráním. Nazývám ho pod Pahorkem Broskví.
tomu se říká VOYEURTSTVÍ rozhodla jsem se definovat: /ty to máš rád/:::Dítě a adolescent jsou zvědaví a vyznačují se zvláště pohlavní zvědavostí, což je normální jev. Dospělí rádi vidí osoby druhého pohlaví nahé nebo svlékající se. I to je normální stav. Pro voyeura to není prostředkem, nýbrž účelem, neboť se ukájí pohledem na koitus a situace, při nichž lidé chtějí být sami nepozorováni. A broskev ?? první nebo druhá kniha myslím, opět přednášky a výklady - tuším že z Londýna.... ale tak co, napsaný je to dobře :-))

Hih, četla jsem to znovu...... "hýčkám si toto místo" jo jo --- věř Ete, věřím ti...

Eternal
26. 05. 2001
Dát tip
jůůůů A jsou :o)!

ruby
20. 05. 2001
Dát tip
ete asi nejsou:-)))

Cody
16. 05. 2001
Dát tip
:o))))

Eternal
16. 05. 2001
Dát tip
Hmm, koukám, že tady na to nejsou ty správný lidi :o)

alina
16. 05. 2001
Dát tip
:o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru