Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rychle, velmi rychle zapomínáme

30. 06. 2007
0
0
779
Autor
Anonym 69
Uživatelé tohoto serveru,
nejsem dobrý řečník, ale, a to mi věřte, s velkým zájmem sleduji bitvu, snad už i válku, nepletu-li se, mezi dvěma stranami,:

     na té první sedí, a věřím, že mi promine, včelí královna Vella na svém trůně, obklopena tak, jak v pohádkách, jež však mívají dobrý konec (sic!), bývá : dvorní dámy bez jediného pupínku, dvořané - a první z nich, šéfredaktor tohoto serveru Armand---.

    Někdy skutečně strhující diskuse, žel, ukazuje (a že sem, na tento "server" nechodí lidé nevzdělaní, věřím stále), na stále víc a víc upadající morálku v české společnosti vůbec.

     Co by mohl chtít běžný užřivatel, za něhož se také, s dovolením, počítám, více, než slušné zacházení "shora "? A proč vůbec je takovéto svévolné "shora", ppodepřené ničím jiným, než penězi..? Co jsme křičeli  ?- a není to tak dávno - shrnu -  D I A L O G.....!!!

         Ale tak, jak se vracejí  Michalové Davidové, jak kroužili milionáři kolem Respektu, aby z něj udělali jakýs magazín, jak v televizích obracejí se seriály  CHLAPCI A CHLAPI, ŽENY ZA PULTEM ATD., jak  opájejí se mocí někteří modří ptáci a ti rudí beze studu natřásají se v diskusních pořadech, tak i zde, na tomtro serveru, domnívám se, dochází k čemusi podobnému : paní majitelka Vella hodí "lidu"  sem tam nějakou tu laskominku, aby poté tvrdě zasáhla proti těm, kteří mají jiný názor (zde vyrukování s reportáží, o níž nevím nic, avšak majitelky se dotkla, a ta zasáhla, podle mne, velmi ukvapeně,
klopotně ,nešťastně a nerozumně -) - a byla to ona, která rozdmýchala všechny ty ohně, které, jak zdá se, na tomto literárním serveru planou.
   
        Dal jsem si i tu práci, že nejen že jsem  všechny poslední projevy paní Velly , troufám si tvrdit, důsledně pročetl, ale sledoval i  frekvenci nicku Armand a dalších několika redaktorů - jako by byli až do nynějška kdesi schovaní, a nyní mečem mávají.

       Chápu, že bývá bolestivé, pokud někomu tzv. sáhnou na rodinu - avšak vybíjet si svůj vztek  za  TAK, PROMIŇTE, PROPFLÁKLÉ MEDIUM, JAKÝM TV NOVA UŽ DLOUHOU DOBU JE,  na zdejších uživatelích připadá mi nepatřičné, nevídané a nehorázné....

.....A, jak jsem se snažil, snad neuměle naznačit, tento server paní majitelka, bohužel, postrkuje stále rázněji do celkového společenského puzzle, z něhož je mi, ač nerad užívám silná slova, na zvracení.


Děkuji za pozornost.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru