Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Za Nicollette!!!

30. 06. 2007
0
2
1168
Autor
eowi

"Vážení Písmáci, během uplynulých pěti dní se ... velmi vyostřily osobní výpady ze stran některých uživatelů ... Vzhledem k tomu, že smazaní uživatelé nebyli schopni a ochotni ustat ve svém útočném jednání, nebudou jejich účty obnoveny. Nadále již nebudu tolerovat osobní výpady ... a ani útoky v kritikách. U uživatelů, kteří nebudou schopni se zdržet nadále výše uvedeného rovnou přistoupím k blokaci jejich účtů či ip adres a to i s rizikem, že poklesne návštěvnost serveru... Děkuji za pozornost, Vella"

V nadpisu zmíněná redaktorka se před několika dny v diskusi k Pištově Anketě vyjádřila "...to se má ta tvoje umělohmotina na co těšit..." a pak také "...tys to byl, kdo řekl, že je to bývalá prostitutka..." (bohužel nemohu citovat doslova, diskuse i dílo byly zabity). Když jsem si to přečetla, zalila mě limbickosystémová první vlna emocí a chtěla jsem si to s výše zmíněnou vyřídit růčo mezi čtyřma pěstma. Ale pak jsem si přečetla pár jejích dalších reakcí a uklidnila se. Ne, nejde o mě.

Dnes, po uveřejnění Prologu, se o ni bojím. Aby nám tu ještě dlouho mohla dělat společnost a nebyla taky zablokována. I s rizikem, že pak jistě poklesne návštěvnost serveru...


P. S. Píšu z Ruska, neb sdílím domácnost, zvířata a PC s jedním rebelm, který nepouživ zdaleka takové výrazy jako slečna výše, byl dnes zcela zablokován.


LIDÉ, BDĚTE!!!

2 názory

sidonia
30. 06. 2007
Dát tip
moc nechapu souvislosti... ale mi to nevadi

frok
30. 06. 2007
Dát tip
to jako že doktor má doma nějakou umělohmotnou anču. co chodí jenom na noční?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru