Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pane biskupe, nalijte mi ten džbánek přeci, nechtějte abych se na vás rozhněval.

18. 05. 2001
4
0
1471
Autor
Baron

volně navazuje na "Přiveďte další obviněné/Pan prokurátor po 10 letech"

Tak špatně jsem dlouho nespal, haha. Třískám zuřivě do zdi. Ty nádhero já ti ukážu, zač je toho loket, achhhh, Všechny vás dám zbičovat, celý svět mi bude klečet u nohoouuuuvej. Mírně mě svrbí hlava, chci si ji promnout, leč nemohu, BASTARDI. Sem celý zpocený, přes svou tíhu nemůžu, nemůřu, nemůžu, pociťuji horko, pálení, hoření, co se to pálí, ty HNUSNEJ SMRADE, táhni k čertu už!! Hlavou mi probíhá nesčetně obrazů, bolestivých obrazů. Jak mě to těší. AUUU. V dáli vidím pečeného osla, nemohu ale na něj dosáhnout, vážím strašně moc, strašně, mý tělo praská. Pociťuji hlad, sele v prostoru se přibližuje, ukojím ten svůj hlad. Ten posranej osel mi ukousl nohu, auuu. “Chtěl si mě sežrat ty odpornej tučnej vepři, teď sežeru já tebe” rezonuje mi v uchu. Vstávejte pane, proces s holotou začíná, ohlížím se kolem, uvědumuji si to , ležím na žhavém uhlí, žár mě spaluje, hořím, tak strašně to bolí, AAAACH. už vím kde sem, PEKLO, peklo, prochází mi hlavou, Já nic špatného neudělal, bože tolik jsem tě miloval a ty svině si mě zradil, tak církevně jsem žil, kručí mi v břiše. já tě dostanu. Klepu se, hlavou těkám ze strany na stranu, zrak se trhá na kusy, ty se mi mi mmsstíš? Koukám se po levici, vidím tučný směšný biskupův ksicht ze starých časů, s s hůlkou vykládanou stříbrem. Ty zloději to je moje, dám tě upálit!!” Ve skutečnosti však hořím já. Z pravé strany mi kyne reverend se svou smrtelnou ódou, výborné, výborně, aplaus. Vlastně né já nechci . Na rameni cítím jakési chvění, někdo mnou cloumá, pan prokurátore, pane prokurátore vstávejte. Bolest z upálení pomalu pomíjí, otvírám oči a nemůžu uvěřit, ležím ve své posteli, né na žhavých uhlících, i ty plameny jsou pryč. Dívám se na svou ukousnutou nohu, shledávám ji býti netknutou. Byl to jen sen? Dopřávám si pár doušků kořalky, biskup po levici si rovněž přihýbá, che. Cítím že mám jakýsi vykulený výraz v tváři, jako však většinou, vstupuji do soudní místnosti. Je pro mě velice těžké se pohybovat, bože proklínám tě. Reverend mě pokorně zdraví a usazuje na mé místo.


Baron
23. 06. 2001
Dát tip
Tak

Spvrivs
25. 05. 2001
Dát tip
No je fakt, že jsem s tím měl trochu problémy. Když jsemcsi to teď přečetl podruhé, tak v tom zas vidím něco jiného, a zase nejsu nejchytřejší. Tak jak to vlastně je?

Spvrivs
24. 05. 2001
Dát tip
No ona ve skutečnosti je dost malá pravděpodobnost, že by duchovní až takto zanevřel na Boha, ale v tom snu to beru. Ale nepřál bych si takový sen.

Baron
24. 05. 2001
Dát tip
Spvrics: vůbec asi nevíš, o co v tom jde, přečti si Přiveďte další obviněné....

Popelucha
21. 05. 2001
Dát tip
Jo. Oproti předchozímu (Přiveďte další obviněné) je to mnohem učesanější (myslím stylově). Obsahově špica, jen nevím, jestli to může pochopit ten, kdo nečetl předchozí. Asi ne. Ale atmosféra je výborná, protože po dočtení jsem si řekla "Dobře ti tak, ty ludro" a bylo to myšleno hlavnímu hrdinovi. *

Baron
21. 05. 2001
Dát tip
Děkuji, děkuji, děkuji. Mým cílem není aby se to líbilo každýmu a tak jsem i celkem rád, že tu jsou i negativní ohlasy.

ehh...díky nechci

líbí se mi to..:))*

Deltex
18. 05. 2001
Dát tip
Chm, nechápu a nelíbí...

Climaster
18. 05. 2001
Dát tip
...ja pořáe říkám, že církev je nahovno..:))....zaujimavé /*/

Katerina
18. 05. 2001
Dát tip
zajimavy styl, v kazdem pripade jsem to precetla az do konce (coz neni u spousta dilek evidentni....) jsem zvedava, co bude dal.... jako tvoje tvorba....

Kandelabr
18. 05. 2001
Dát tip
tomu říkám pěkné delirium :-) je to dobré, jen dál a dál piš...

StvN
18. 05. 2001
Dát tip
já jsem to pochopil, ale chválit nebudu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru