Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Historie se opakuje nejen v Sumeru

01. 07. 2007
4
13
1773

Před časem jsem tu já, děvenka moje starostlivá, zahlédla něco o historii písmáka.
A dnes, když jsem šla do města pro šafrán a  trochu toho zázvoru... tedy vlastné když jsem hledala na google, na mě taky kus histori vypadlo.

Tedy, přatelé archeologové amatéři, čtěte a nedivte se ničemu  - kousek zaznamenaného času z roku 2003, kdy mimo jiné vznikl server literra.

http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=92926


13 názorů

g_morr
02. 07. 2007
Dát tip
že já dycky když se sem vlezu podívat, tak narazim na nějaký vyhlazování :))

g_morr: už nevím přesně jaká slova. hledala jsem, jestli není v cache google jedna konkrétní věc od někoho kdo tu kdysi taky byl - a místo toho se mi našlo tohle

stanislav
02. 07. 2007
Dát tip
bžunda... :o)) gd bude k vidění v úterý, viz má upoutávka.

LaMouette
01. 07. 2007
Dát tip
Noe... zijes.. jupiiiiii.. :-))

LaMouette
01. 07. 2007
Dát tip
mno.. tak tohle mots taktni od Velly nebylo.. le slibuju.. Jurasku.. ze Ti to woboci i s koutama poradne zkontroluju.. a pridam navrch kopets tvarickovejch..:-)) pac na celo vazne nedosahnu..:-) Dylej.. mno poucny v jednom smyslu.. ze co kdysi vedeni smrdelo.. to mu ted voni. A s tim udelame co?.. s tim udelame prt..:-)) muzem si akurat povzdechnout.. a ze ja tedy povzdechavat budu a budu a budu.. a dupy dupy dup..:-) nelibi se mi to proste mno..

Delahaye
01. 07. 2007
Dát tip
Pokec Lyryk: "Mirosláwku, z tvé dnešní básně mne úplně mrazí." Mirosláwek: "Lyryku, mě mrazilo z té, co jsi napsal vloni 16. listopadu." Lyryk: "Tuhle jsem si vzpomněl, jak to bylo hrozný, když sem ještě chodili lidi." Mirosláwek: "Fuj, to mi ani nepřipomínej. To bylo strašný. Jednou se mi o tom zdálo, hrůzou jsem se probudil a měl jsem úplně promočený prostěradlo." Lyryk: "Potem?" Mirosláwek: "Bohužel něco horšího." Lyryk: "Nicméně, všiml jsem si, že v tvé nové básni je silný antagonismus." Mirosláwek: "Vážně?" (holt starý fláky jsou hezký .. :-))))) ) (a poučný ...)

Správně, papouchu. Je to osobní útok. Ta paní, co mi to píše, mě nikdy, na rozdíl od tebe, nevidělla.Takže o mém obočí ví houby. Ale jak již jsem kdesi dříve napsal: Qud licet Iovi, non licet bovi. Neboli co je dovoleno bohovi není dovoleno volovi. Problém je v tom, že já dotyčnou za osobní urážku smazat nemůžu. Leda jí snížit svůj osobní rejting.... což se mimochodem stalo už před touto urážkou.

Anoano, mysleli jsme si tenkrát, že Lyrda předvádí jeden z nejbrutálnějších řezů, jaký je možno udělat... ale on postupoval tak nějak po dřevorubecku, žádné sofistikované ničení. Mazali se jen dlouhodobí a úhlavní nepřátelé. Napsat Zdeňku, straší ti v kedlubně nebyl žádný důvod k výmazu. Teď je to jiná. Stačí významné povytažení obočí a jdeš.

g_morr
01. 07. 2007
Dát tip
co jsi zadala do okénka vyhledavače?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru