Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jak sem zvracela cukrovou vatu

12. 07. 2007
8
28
1057

část druhá... °°°°°°°°věnováno R. Charlesovi za píseň Hit the Road Jack...

proklatá jízda

na rudém kolotoči

muzika hvízdá

motaj se nohy oči

 

a… ještě kousek

ku stánku s vatou

pak na ubrousek

napíšu s patou     /teda s patosem, ale vono by se to jinak nerýmovalo/

 

že…

zvracíš-li vatu

musí být cukrová

ta na odplatu

pěkně se zachová

            .

            .

            .

/louže je nachová/


28 názorů

rošt
24. 08. 2007
Dát tip
jsem zvědavý na další zážitky. *

to terz je superiózní.. vydej terz knižně.. věnuj terz Aničce či mně ;o) terz - T !

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
..ja a ryti..? ......)))O, Boze, ty to vidis!!!DDDD

Jakubisko
12. 07. 2007
Dát tip
hají neudělám...sem ospalej, ale usnout nemůžu....to je jedno už, nerej :D

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...tak udelej hají,..ne?)))))))))....mi to rikas, jako ja bych za to moh a drels pro mne ve sklarne u pece...))

Jakubisko
12. 07. 2007
Dát tip
ne to ti napsat nechci....a dneska sem ospalej to je fakt!

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...ach, boze....poprad delas jen bubu huhu a takovy vospaly citoslovce....a esi mi chces napsat, ze mas votevrenou tuberu, tak to sem teda nevedel....prosim, odpust!!!)))))))

Jakubisko
12. 07. 2007
Dát tip
Honzyku?! cos tim chtěl říct že na tebe furt chrchlám?!

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...nebo vizitu)))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))) By vydala světu víno z nejlepších - krááása, krááása... @:-Q Jakub je hezký méno... dala bych ho do nějakýho zaměstnání, který má vizitku, jinak nevim, no:)))))))))))))

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...von je blbej, von vsecko hned zapomene a nekdy i usne,.,..jednou byl tak vozralej, ze sem mu, nekecam, musel ukrast klicky vod auta, dal jsem mu facku, protoze se furtr tak divne trepal... a v recepci tem dvema zenskym rek, ze pana doktora stihla lehka nevolnost, ktera vsak brzy zvratiti(((fikane, co?!!!) se muze ve velkou:)))))))))) ani nekteri mladi mezi nami jiz nevydrzi tolik....copak my, my chodili do skoly bosi, ale voni samy Najký, Vajrý a znackový, ale po ranu sou stejne jak ta vovce, zejo...?...treba takovy Jakubisko: podle versu zde uverejnenych, rekla bys: ano, tento clovek ma potencial,,,,sice nevim(e) k cemu, ale mohl by byti dobrym soustruznikem, kucharem, ucitelem, reditelem, ministrem, premierem, ucitelem, kucharem nebo tak, ale on zde do monitoru jen chrchla na mne jakoby otevrena TBC byla..! ...jako kdyby srdecko mu prestavalo tlouci, ...to je ta jeho roimantika? To jsou ti jeho namornici a marocti cisnicic, jeho touha vedet vse o vejcich? (Viz basne)... A proto ja, zaryty osvetar, tak dlouho budu vrtaty, az dovrtam se do mlade ci stare duse, by vydala svetu vino z nejlepsich ! Tak prisaham! honzyk.

ale neřikej mu zas všechno... aby to nepublikoval někde místo Tebe... by to ztratilo tu osobitou interpretaci a bylo by to Schade...

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
..babicka ale nejcastejc psala slova HAJZle zasrana, vyúpadni... A HAZELA je dedovi do pokoje, von zas vystartoéval, a napsal na to HOVNO... ale mozna, ze cas pretavil onu tak oboupohlavni zast v cico mekkeho...jeste to proberu se wevym psychoanalytikem, az na u nej loze v pondeli ulehnu:)))))))))

...moje babička se bojí plavat... ...ale to skoro všechny babičky neuměj, sem slyšela... /se asi dřív neplavalo nebo co/ . . . . ale už vim, z čeho Ty, Honzyku, tak dobře píšeš, dyžsměl takovou učitelku... /babičku Tvojí/

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...z cehopak panackovi muze byti zle..? Pil kozi mleko z varene flasky??)))

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
..u nas urcovala porady babicka...a vona rada silene na ne nadavala, hlůavne na komunisty...a v kine byla, kfdyz se vratila z kina, jen jednou, a prej rikala matce, ktera ji podlejzala, pac mela doma schovbanyho kluka, "Jaky to bylo, mami"? A babicka ji rekla:"Elino, hele, ze tu mas kluka, tvoje vec, ale at vypadne co nejdriv, asi se poperu...vona prala v noci, kdyz byla nastvana. A pak rekla: "A abys byla spokojena, kdyz UZ SE TAK PTAS, CO se mi TEDA nejvic libolo, tak to, JAK TAM, V TYDENIKU VOBJIMAL HITLOER TU STAROU maticku....!!!!!".....tak mne babicka doivedla bolestnymi krucky az ke smlouve Ribentrop-Molotov, a ja mel jednicku ve skole pak....)))))))

Ďýk Kubo;)))... a tak promiň za tu nevolnost no... já si potrpím na naturalistický popis :D

Jakubisko
12. 07. 2007
Dát tip
eh, je mi trochu zle, ale chytře vtipné to teda je :D ***

:)))))) whaw... to už bylo teda lepčí koukat na možná příde i černokněžník nebo co to bylo, tam byla patrná ta totalííííta... bo to bylo česky a nebylo to simul(je tam to L nebo ne?)tánní překládáni nebo jak se to jmenuje... . . . . co to melu sakra? :D:D:D:D

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
..jedes!!)...sorac, to bylo na mola, si zase vyskakujou, mrhy...jo, to byl ten porad, jak tam vyhazovaly ty zensky uplne stejne nohy, zejo..? Jezis, co babicka se na ne narvala: kravy blby, kozy vytrsly.., a my deti tesily se, ze pride nejakej úpan a rekjne, ze uz smime do zahranici, fakt!!!!My mysleli, ze je to ze zapoadu, zakqazany__!!"...))))

. :)))))))))))))))))))))) Honzyk, Es kann sein ein gutte Extempohre... Einkesselbuntes :) .

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...me milostne navrhy jsou povestne: "Co?" "JO"..."DES"?.........))))))))))))))))))

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...spis bral vsech krasniku....)))))))))))))))))))))

zlyvkus
12. 07. 2007
Dát tip
:))

Honzyk, :)))))))))))))))))))))... Tys král všech básníků;)))

Ay´Le
12. 07. 2007
Dát tip
:) jsi mela nejaky poutovy den ze

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
...a melo byti, k sakru: O jiz vodim jak Ray kto inny s kulickou ruzove vaticky svou rudou semiskou si cvrnka ach kdo povi mu povi ze zahrava si pouze s vrazednym kukurice zrnka, tedy zrnkem????............)))))

Honzyk
12. 07. 2007
Dát tip
jiz vidim, tedy ja vidim, ale nijak cynicky, sim sim, jak RAY CHARLES nozkou v semisce - -si cvrnka kulickou vaticky.... vrazednym kouskem kukurice zrnka ... uzasne!!!! trochu pripominas svym vybranym stylem Kokot Chanel:))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru