Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kto maloval obrazy

26. 07. 2007
7
5
1344
Autor
ChemicalPoet
Ked sme chodili lesom a vždy ako sme si vypili spomínali na časy dávne a krásne plné snov, leto bolo bližšie. Bolo na čo spomínat.... Chceš pivo? neodmietam.. tak ste skočili po pivo zatial čo som hladel na vodu,,na slnko ktoré sa na hladine topilo každý večer tak ako mi v chlaste na nábreží.. Krásne leto bez starostí.. Chcel si 12-tku?? jo.. a tak sme chlastali len tak až do hnusu. ktory nás držal až do dalšieho večera.. prečo to píšem neviem.. nerobím to pre vás ale pre seba.. Zase rád zaspomínam.. A kým Janis dospievala Summertime bolo všetko preč... Zostali len obrazy...zničené časom.. len spomienka na tých ktorí ich malovali. a vedeli že zapadnu prachom,,ale aj tak drali štetce každý večer hore pri vode a chlastali až do rána a kto tam nebol nepochopí. nevadí.. o to nejde...

5 názorů

Dikes inak Bohumil budes tu cez weekend??? zavolam ti vecer..neco bych potrebolasvfd ahooj

Natasha_
27. 07. 2007
Dát tip
V tomhle případě nevidím pro hlubší kritiku důvod; je to útržek vzpomínky, úvaha do deníku - proč to pitvat, stačí přikývnout.

Renas
27. 07. 2007
Dát tip
nebol som tam a chapem to:) ja som dral stetec vtedy dade inde

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru