Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klika na konci tunelu

13. 08. 2007
1
3
1451
Autor
Budliky

je to jen prostá alegorie zlostného poučení..a kašlu vám na pravopis

Syn bídy a utrpení se mi představil.

Uviděl ten smutný obličej a začal plakat. Shrnul se do klubíčka a  vytáhnul z úst čtyři metry jazyka a pak ho ustřihnul nůžkami. Nakonec mu z úst vypadl červ z kterého se vykuklil motýl měl pestré barvy štěstí. Ukázal mi jak se děla uzel abych měl jistotu že se opravdu oběsím. Ta krev z jazyku ale strašně klouzala a mně nešlo udělat mašličku. On mi ale nepomohl. Jen tak tupě koukal a žalostně pobroukával nějakou písničku. Troufnul jsem si pěkně poprosit. Jestli je v něm jen kapka něčeho lidského. Vytáhnul tedy mačetu a useknul mi hlavu. V té chvíli jsem zjistil že láska je blbost.


3 názory

Oldjerry
22. 08. 2007
Dát tip
šáša - hned vím vo co go... (:-D). Proto na rozdíl od tebe rochkambaluji přes kicu, protože pochylistika básně kulminuje v sedu. Na tvé pažé odpovídám : baže !

martinez
13. 08. 2007
Dát tip
kašlu vám na pravopis je dobrá póza... a schová se za ni mnohé... divím se co depresívně laděných děl se vyrojilo uprostřed poměrně vlídného léta... tohle MIMO se mi docela líbí, vypadá "vyplynutě"... sice nemám ráda drasťáky ale tohle je pro mne zvláštní tím jak je to napsaný

žitnost pečiva vyjádřená v mařenných dvojkách uchyluje se do hypermárnice poněkud oděna mimohodnotivou grančkostkou. zvolávám pažé a to nejen zbok.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru