Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

arwen

24. 08. 2007
5
9
1037

Jedna starší LOTRovina :)

Dny roztříštěných zázraků
padají
Lidská krása pomine
Zůstane věčnost

Ve věčnosti nebudou
listy znít
v krocích tvých nohou

Nebudou šelestit
na větvích
Píseň skřivánčí
budeš ztrácet
z povědomí
A jen tam matně

schována zůstane

Zbude jen čas
kdy elfové
doznají
své podstaty
Věčnost

 


9 názorů

martinez
24. 08. 2007
Dát tip
to ti přijde málo civilní?! to su celá já!!! a su jedna z nejzkušenějších a vůbec... :o) moje příspěvky asi půjdou mimo tebe, možná tak blbůstky a ňáký mimo by se ti mohly líbit :o) ale klidně mě možeš aj nečíst :o)

TYYY VOGO, TO SEŠ TY JOO? WOW, a nemáš tam nějakou "civilku"?...:):):) Mno, taky sem musím hodit nějakou mou photečku...někdy...42 let jooo, tak to seš teda už zkušená, tvý rady si beru k srdci! ještě jednou díkec, no ale ta fotka je vážně psyho:D:D:D masakr:) jináč, taky trochu fotím.... www.mahovsky.com ...už jsem říkal i Rabbovi, že až budu mít slabou chvilku juknu na jeho a tvoje příspěvky, hezky u kafíčka, se těším!

martinez
24. 08. 2007
Dát tip
děsně ráda zamotávám autory :o) a Rabb neříkal nic teda... a já se stejně nebojím - bát se budeš ty až mrkneš na moju stránku :oD

jéžiši, tak teď už jsem v tom zamotanej úplně....:) jo mimochodem, už ti Rabb řekl jakej jsem tvrďák? Nájemný zabijáky na písmákovi asi nemáte denně cooo? ...:D:D:D;)

martinez
24. 08. 2007
Dát tip
opatrně se stářím kokosů... sou tu aj někerý starší kousky :o) já to vím s tou věčností, jen mi to tam na konci tak nesedí, no... protože oni ju stejně už znají, tu podstatu přece

Podstata žití Elfů je přeci Věčnost a v tom je obsaženo vše, jejich žal, smutek, jejich smysl života je ve věčnosti, teda aspoň, co vím. No, radši chcípnu v sedmdesáti na uchlastání, než žít v ponuré věčnosti a žalu svého života do alelůja:) No snad to tak ňák pochopitelně souzní se zbytkem básničky. Já to psal asi před čtyřmi lety, to jsem měl tehdá ještě v mozku pár buněk, teď už mnohé z básní které jsem dřív psal, sám nechápu:):):) Jsem už holt starý kokos:)

martinez
24. 08. 2007
Dát tip
pána prstenů mám moc ráda - mám maličkou sbírku básniček - takový tři knížečky v krabičce... sou hlavně z hobbita :o) todle se mi líbí docela, jen ten konec mi nějak uniká doznají své podstaty Věčnost jakože doznají věčnost své podstaty? ten slovosled a to V mě matou... do tý doby to hezky plynulo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru