Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chladnokrevná žena hříchu

06. 09. 2007
0
4
1133
Autor
petrrr

Dobrý den, po dlouhý době přidávám další povídku "ze života". budu Vám vděčný za každý Váš názor a přijmu i kritiku, tak Vás prosím,když už jste tady, tak něco napište. Díky moc

"Stojím před zrcadlem a koukám se na sebe. Uklidňuji se a připravuji. Už brzy bude konec" říkám si... "To jsem přece chtěla a teď je to tady. Ještě spí, nesmím ho probudit. Trochu se upravím a jdu na to."...
Dlouhým a klidným pohybem ruky otevře zrcadlo a vezme si z poličky líčidla a namaluje se. Celou dobu se usmívá. Líčení ji vždycky trvalo dlouho a když navíc používala cizí líčidla, trvalo jí to ještě mnohem déle, chtěla vypadat co nejlépe. - Položí tužku a šáhne po jakýmsi teploměru, jenž leží u záchodu. Je to pozitivní těhotenský test. Odhodí ho a ladným krokem se stálým úsměvem na rtech zamíří do kuchyně. Otevře zásuvku s příborem a sáhne po tom největším a hlavně nejostřejším noži.
Vejde do ložnice a na posteli uvidí svého zákazníka, který si ji po dvou týdnech opět objednal. Vytáhne ukrytý nůž za zády a jedním velkým bodnutím usmrcuje svého zákazníka do srdce. Nůž ihned vytáhne a bodnutí opakuje ještě několikrát pro svůj klid. Následně vyjme nůž zákazníkovi z hrudi, odejde do kuchyně, nůž opláchne a strčí tam, kam patří. Obuje si boty a odchází z bytu. Ve dveřích se zastaví a podívá se do zrcadla v předsíni, kde je odraz z pootevřených dveří do ložnice a vedle zrcadla rodinná fotka, kde se všichni tvářili šťastně.
"Kdybys rovnou řekl bez kondomu, stálo by tě to mnohem míň!" řekla lstivým tónem, zabouchla dveře a odešla. Při odchodu z baráku, kde zákazník měl byt, si pustí svůj mp3 přehrávač a se stálým úsměvem na rtech odchází.


4 názory

Nějak se to , chlapče, nelepší. Opravdu si dávej pozor na opakování slov a frází. nic při čtení neubíjí víc... (...JAKÉMSI teploněru ...) A asi piš spíš o chlapech, myslím, že ženský takhle nemyslej. A hlavně se nenech otrávit chudákama, který si myslej , že píší líp než ty a nechávají jenom arogantní kritiky:-)

terezzka*
14. 09. 2007
Dát tip
je to takový dost depkovitý , ale asi se to může stát...mám z toho takovej zvlástní dojem...ale je to zase neco novýho , a co péťo jak se jinak máš?:)

trochu mě zaskočilo, že z toho nemám žádný dojem

vypršel mi čas, vrátím se

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru