Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fred

08. 09. 2007
0
1
1357
Autor
Mangrah

Co v člověku zanechá sebevražda?

Nádech, výdech a skoč..

"Letííím...."

To je všechno? A co sestřih celýho mýho života, co se mi v posledních okamžicích měl míhat před očima jako v bijáku? Tak mi to aspoň říkal ten chlápek. Zhulil mě a pak mě přesvědčil, že umím lítat. To jsem celá já, vždycky se do něčeho zapletu.
Připadal mi nějakej divnej, ale po tý šalvěji mi stejně už bylo všechno jedno.

Život je jenom hra. Škoda, že na to přijdeme až na tom pověstným mostu mezi životem a smrtí. Najednou si na všechno vzpomínám. Na tu všeobjímající lásku, který ta láska, kterou jsem zažívala jenom na tripu, nesahala ani po kotníky, na to úžasný světlo a na všechno ostatní.
Teď mi moje starosti nepodstatný. Smrti se nebojím, je to jenom návrat domů, Vracím se zpátky z toho nerovného boje, dočerpat síly a pozdravit se s opravdovými přáteli..

Poslední metry volného pádu, úsměv na rtech a nepatrné křupnutí...

" Joooo je dole, ty vole, vona fakticky skočila, huuustý..."
"Sem ti říkal, že po šalvěji udělá každej úplně cokoliv......."


1 názor

jH
10. 11. 2008
Dát tip
To je dost zvláštní...zažil sem podobný pocity, dali jsme si se známejma každej jeden hrníček pudinku z asi 30 g dobrý tráfy, měl sem pocit jakoy byli v mý hlavě, jakoby pozorovali, analyzovali a vysmívali se každý myšlence, kterou sem měl v hlavě...divný haluze se občas stávají na tomhle světě :D teď už umim nitrozpyt (viz. harry potter) a tak mi nikdo do hlavy neleze :D zajímavý povídkoidní zamyšlení..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru