Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poděkování Velle

11. 09. 2007
1
20
2202
Autor
Zly

1. Děkuji Veronice Krištofové, že se jí podařilo názorně prokázat, že v prostředí literární komunity je literární marketing a manažerský dirigismus brutální omyl.

2. Děkuji jménem komunity, že nás poměrně hladce spojila v potřebě odmítnutí sdílet s ní společný prostor. Že odradila od psaní tolik lidí nevadí, stejně z nich většina byla a zůstává grafomany. Problémem je těch deset patnáct lidí, kteří uměli psát a dnes nejsou k nalezení.

3. Děkuji ji za jeden z největších exodů z Písmáka. Zatímco její ex-manžel, Lyryk, inicioval exodus zvící velikosti úprku starozákonních Židů z Egypta, způsob jejího řízení dokázal jako morová rána vyhubit poslední rezidua tradičních vztahů a zároveň umrtvit jakékoliv nové vztahy.

4. Děkuji Veronice Krištofové, že nevytvořila VŮBEC NIC. Jen znovuvybudovala a přidržela při životě to, co již stálo na nohou.

5. Děkuji, že alespoň našla nového majitele. Nechápu sice, kdo by tuhle duchovně mrtvou a otrávenou krajinu chtěl oborávat a hnojit a zavlažovat, ale budiž. Buď vítán třebas blbé komerční hovado, který zde bude umísťovat reklamy na porno, buď vítán tyran a hrůzovládce, nebo grafomanský mamrd, neb vše je lepší pro obveselení davu než vůdce, který je jako leklá, mrtvá ryba.

6. Charlie Chaplin jednou řekl: snažím se, aby mé filmy byly dobré, protože je uvidím u posledního soudu.
Přeji Veronice Krištofové, aby u jejího posledního soudu nebyl žádný básník, žádný povaleč a žádný polykač hvězd, protože by to měla moc kruté.

s úctou
Zlý


20 názorů

Nevím: Děje se to, že dát do pucu ten bordel, co tu vellení napáchalo, bude stát spoustu času a úsilí...

Nevímkdo
31. 01. 2008
Dát tip
Co se tu děje ? nejde se připojit, nejde najít něco, co stojí za přečtení, proč někdo ničí něco tak skvělého, jako písmák byl, kde najdu ty, co jsem si tak ráda četla ???????????????????? kdo je krucí Veronika a kde je Lyryk a Rowenna a ostatní ??????????????????????????????????????????

Narcissa
13. 09. 2007
Dát tip
dík za avi, je fajn vědět, že ještě teda žiješ:) jistě najdeš nějaký důvod, proč máš tento názor, ale nebývám zde tak často, abych si kazila náladu a mínění o Písmákovi a tak..třeba mi to osvětlíš víc..já jsem tu pro sebe, pro Celebrian,Lamí a pár dálších bláznů..kterým pošlu avi..

Miluju tě, trubko :-)))))

sidonia
12. 09. 2007
Dát tip
ty jo ty zijes jo

Zly
11. 09. 2007
Dát tip
:-))) antibzům..? aha.. tak se to teda chytlo.. :-) A jako co se stalo? Platformička pro názory velení? Kde nic není, nepomůže ani hulení..

Zly
11. 09. 2007
Dát tip
:-) to určitě ne. ani nevím, jak to dopadlo s tim Zoomem a dalšíma věcma. Záměr dobrý.

Zly
11. 09. 2007
Dát tip
smích ))))

Zly
11. 09. 2007
Dát tip
Nežádoucí :-) je mi to fuck La Mouette? ano, ano.. jsem trubka, pravdu díš

LaMouette
11. 09. 2007
Dát tip
boze boze.. Ty ses vazne ale trupka.. to nema cenu to vubets komentovat.. Prijde mi to jak foukani bolistky.. a to bych wod Tebe vazne necekala..

Do kategorie "Ostatní" jsi to přeřadil sám, nebo jde o dozvuky vellení?

Barbar
11. 09. 2007
Dát tip
Jsi Zlý a je to tvůj osud..... Nelíbí se mi to, co jsi napsal (a nelíbilo by se mi to i kdyby to byla pravda) (Třeba je) :-)

Mno... Kde se můžu podepsat?

Zuzulinka
11. 09. 2007
Dát tip
Takže žiješ?....to je moc fajn k výše zmíněnému netřeba nic dodávat

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru